Radio JND Roadshow boeken?

JND-Roadshow-boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid en decor

Radio JND Roadshow boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Radio JND Roadshow

De show wordt verzorgd door één van de Radio JND DJ’s en is inclusief licht en geluid. Met de gezelligste muziekmix, confetti, shirtjeskanonnen en give-aways zetten we iedere plein, tent of kroeg op z’n kop! We bieden verschillende pakketten aan die (voornamelijk) afhankelijk zijn van het aantal gasten. Dit is voor het geluidssysteem namelijk het belangrijkste, zodat we genoeg vermogen meenemen! Uiteraard kun je altijd een groter pakket boeken óf ons vragen op maat een offerte te maken. Onze technici zijn ruim op tijd aanwezig om alles op te bouwen voordat het feest van start gaat.

Boekingen Radio JND Roadshow

Breid je show uit met een fotograaf, die alles voor je vastlegt. Zo heb je een mooie terugblik voor jezelf en gasten of alvast promotie voor volgende keer! Vind je het gaaf om er nog een schepje bovenop te doen? Dan regelen we graag een artiest of extra special effects! Vermeld het in je aanvraag en we denken graag met je mee.

LET OP:
Er is ook een variant van de JND Roadshow, met maar 1 artiest. Ook zijn er shows op maat mogelijk. Net als met Radio JND, kun je ook met de Roadshow alle kanten op!

Radio JND Roadshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Radio JND Roadshow bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Radio JND Roadshow, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Radio JND Roadshow in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Radio JND Roadshow boeken

Wilt u Radio JND Roadshow boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Radio JND Roadshow wilt inhuren.

Radio JND Roadshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!