Dj Roy boeken?

Dj-Roy-boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Roy boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dj Roy

Roy Keuter, 24 Jaar en nog steeds onderweg, maar heeft zijn sporen nu al verdient in de nederlandse feest top! De naam DJ Roy word nu al gerespecteerd in de wereld van de feestcafe's, grote feesten, en door collega artiesten / Dj's.

Nederlands Kampioen Cafe dj

Dj Roy, Nederlands Kampioen Cafe dj 2002, Publieksprijs 2003, bekend van de feesthit (nr 79 in de top 100) Party On, dat hij samen met Mister J (Jeroen van Beek maakte). De nieuwe single 'The PartySound of the Century' staan nu op het punt van uitkomen. Hij draaide op de Go Apres Ski voor 15 000 Mensen, draaid standaard de zomers in Salou en Mallorca. Kortom Dit feestbeest is niet te temmen!
Dat staat vaak op de flyers en posters die worden opgehongen als Roy komt draaien, niet zo gek… De sfeer die hij kan brengen is zo uniek… dat je daar wel reklame voor moet maken, die sfeer wil de cafe eigenaar aan zoveel mogelijk mensen laten zien/voelen, en dat er meestal een vervolg aan zit te komen is dan ook niet uitgesloten.

Boekingen Dj Roy

Wat maakt Roy zo apart, zijn manier van vrienden zijn met het publiek zorgt voor een ontpannen sfeer, met veelal de nadruk gelegd op zomerse tafarelen, wordt de sfeer al gauw het gevoel van vakantie. Mensen gaan helemaal los op de muziek die Roy draait. Doordat Roy o.a. uitgeroepen is tot de beste Feest DJ van Nederland en SALOU, zorgt hij dat hij garant staat voor een warmte die hij doormiddel van eigen power laat gloeien! Energie vloeit vanuit hem over naar de gasten. Het is erg moeilijk om Roy te beschrijven, kom maar is voelen en beleven wie DJ Roy is…

Dj Roy, All the way… On the move!!!!!
VOEL DE ZOMER!!!! DJ ROY POWERRRRRRRRRRRRR

Kom in de stemming

Dj Roy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Roy bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Roy, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Roy in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Roy boeken

Wilt u Dj Roy boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Roy wilt inhuren.

Dj Roy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!