Beatford boeken?

Beatford-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Beatford boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Beatford

Beatford is een uniek mobiel DJ podium. Deze klassieke Bedford ambulance (1970) is compleet verbouwd tot DJ truck. De uitstraling is zomers en modern met behoud van de mooie ronde vormen uit de jaren 60 en 70. Beatford heeft karakter.

Strandfeesten

Beatford geeft een strandfeest het zomergevoel, is een intiem podium op een groot festival of trekt alle aandacht voor een promotie. Het algemene kenmerk is een opvallend podium. Ze laat DJ’s de lekkerste beats draaien, zodat het feest, het event of de promotie bijna niet kan mislukken. Zij zorgt voor de goede sfeer! In de zomer voelt Beatford zich op het strand echt thuis. Net als een mooie zonsondergang hoort ze gewoon op een strandfeest!

Inzetbaar op elk evenement

Beatford geeft met de lekkerste beats direct sfeer aan elk evenement. In het park, op een plein, tijdens een beurs, ‘s avonds, overdag, gewoon altijd en overal. Beatford is de DJ truck uit de jaren 70. Een echt 70s feest krijgt direct de juiste sfeer met deze klassieke Bedford.

Boekingen Beatford

Met deze DJ truck is het geen probleem om een promotie onder de aandacht te brengen. Beatford is uniek en valt op. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Eventueel kan bijvoorbeeld zelfs de bestickering worden aangepast, zodat Beatford nog beter bij jouw event of promotie past. Neem vrijblijvend contact op met jouw ideeën!

Kom in de stemming

Beatford boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Beatford bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Beatford, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Beatford in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Beatford boeken

Wilt u Beatford boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Beatford wilt inhuren.

Beatford boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!