Headhunterz boeken?

Headhunterz boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Headhunterz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Headhunterz

Headhunterz is een project uit 2006 van de Veenendaalse dj Willem Rebergen (geboren: 12 september 1985). Headhunterz produceert hardstyle-platen. De bekendste hiervan zijn Rock Civilization, Scantraxx Rootz, Reloaded part II, End of my Existence, Just say my name, Subsonic en A new day. Hij was vanaf zijn negende muzikaal actief in een kinderkoor, nam later cd's op en sprak stemmen in voor films. Hij treedt ook op onder de naam Antifact; onder die naam heeft hij o.a. Astaloca en The Path Of Righteousness gereleased. Headhunterz bestond eerst uit twee mensen, namelijk Willem en Bobby (DeeJ-010), maar Willem had meer ambitie om er mee door te gaan.Ook zat Willem op de Rockacademie, maar daar konden ze hem niet helpen met hardstyle. Rebergen debuteerde kort daarvoor als producer genaamd Nasty D-Tuners, waarna er een aantal platen op het label Scantraxx verschenen. Willem heeft ook een eigen platenlabel, Scantraxx Reloaded, een sublabel van Scantraxx.

Dance-event Qlimax.

Als Headhunterz boekte hij vanaf 2006 succes. Hij trad op bij Defqon.1 2006 en mocht een paar maanden later in een uitverkocht Gelredome samen met The Prophet optreden op het dance-event Qlimax. Rebergen had succes met z'n platen en optredens en dit werd opgemerkt door organisatie Q-dance die in 2007 bij de planning van Qlimax rond het eind van de zomer besloot Headhunterz opnieuw te boeken. In 2008 erna stond Willem op bijna alle grote events.

Boekingen Headhunterz

Samenwerkingen met andere producers heeft Headhunterz vooral met Wildstylez gedaan. Zijn eerste samenwerking was met The Prophet. Samen maakten zij de platen "Scar Ur Face" en "High Rollerz", speciaal voor het optreden op Qlimax 2006. Pas veel later zou er weer een samenwerking volgen, genaamd "The Summer of Hardstyle". Deze zal onder de alias "Proppy (The Prophet) & Heady (Headhunterz)" uitkomen.

Tonight/F*** Me I'm Famous

Andere samenwerkingen zijn "Tonight/F*** Me I'm Famous" met de Noisecontrollers, één van de weinige platen waar Scantraxx én Fusion artiesten samen de studio indoken. Verder is er ook een nauwe band met de Italiaanse DJ Technoboy.

Kom in de stemming

Headhunterz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Headhunterz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Headhunterz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Headhunterz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Headhunterz boeken

Wilt u Headhunterz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Headhunterz wilt inhuren.

Headhunterz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!