Dj Tractor Timmie boeken?

DJ-Tractor-Timmie-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. Dj booth

Dj Tractor Timmie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Tractor Timmie

DJ Tractor Timmie, da`s donders mooi! Al twintig jaar reist de kleinste DJ van Europa (1.25 m) door het land onder de naam DJ Timmie Tirol. Met zijn koffer vol après-ski hits brengt hij elk Oktober- en Bierfeest in vuur en vlam. En vanaf nu is hij dus ook te boeken als DJ Tractor Timmie.

Van tentfeest tot schuurfeest

Het zit in zijn bloed, want hij wil meer! Zijn wortels liggen diep in het Limburgse platteland en daar woont hij nog steeds gelukkig tussen de boeren: hij zou het niet anders willen! Nu zijn keten, tentfeesten en schuurfeesten niet meer veilig, want Timmie komt eraan op zijn tractor, of beter gezegd, zijn trekker.

Boekingen DJ Tractor Timmie

Hij gaat helemaal los met Normaal en danst in Olde Pekela met de Beatcrooks, draait verzoeknummers zoals 'Speel niet met mijn voeten' van Lizzy, maar heeft ook ACDC en Rage Against the Machine in zijn geweldige playlist staan.

Dj Tractor Timmie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dj Tractor Timmie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dj Tractor Timmie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dj Tractor Timmie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dj Tractor Timmie boeken

Wilt u Dj Tractor Timmie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dj Tractor Timmie wilt inhuren.

Dj Tractor Timmie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!