Artiest selecteren op alfabet

Zingende-Dj-boeken

Zingende Dj

€ 1.395, -

Gino-Graus-boeken

Gino Graus

€ 1.195, -

Feestdj-Maarten-boeken

Feest Dj Maarten

€ 1.095, -

Robert-Pouwels-boeken

Robert Pouwels

€ 1.495, -

feest dj mentwitt boeken

Feest Dj Mentwitt

Prijs op aanvraag

Maurice-Fermont-boeken

Maurice Fermont

Prijs op aanvraag

Gentleman-Dj-boeken

Zingende Gentleman DJ

Prijs op aanvraag

Waarom kiezen voor een zingende DJ van ons platform?

Dynamische Entertainment: Onze zingende DJ’s zorgen voor een dynamische en interactieve entertainmentervaring. Ze betrekken het publiek door niet alleen geweldige muziek te draaien, maar ook door live te zingen.

Boekingen Zingende DJ

Aanpasbaar Repertoire: Of je nu houdt van pop, rock, dance of een specifiek genre, onze zingende DJ’s hebben een breed repertoire. Ze passen hun sets aan op jouw voorkeuren en zorgen voor een op maat gemaakte muzikale ervaring.

Professionele Uitstraling: Onze DJ’s zijn niet alleen getalenteerd in muziek, maar ook professioneel in hun presentatie. Ze dragen bij aan de algehele sfeer van je evenement met een stijlvolle en verzorgde uitstraling.

Technische Ondersteuning: Wij zorgen voor alle benodigde technische apparatuur, van geluidsinstallaties tot verlichting, om ervoor te zorgen dat het geluid perfect is afgestemd op de locatie en het publiek.

Flexibele Opties: Of je nu een zingende DJ voor een paar uur of een hele avond wilt inhuren, we bieden flexibele opties die aansluiten op jouw wensen en het type evenement.