Zingende Gentleman DJ boeken

Gentleman-Dj-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. techniek / geluid

Zingende Gentleman DJ boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gentleman DJ

The Gentleman DJ is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de evenementenbranche. De kracht van het programma zit in de diversiteit aan muziekgenres die The Gentleman DJ heeft eigen gemaakt. Met 3 uiteenlopende zangblokken gecombineerd met de dj vaardigheden van The Gentleman DJ verpakt in een programma van 5 uur maakt dit programma tot een van de sterkste zingende dj`s die er te vinden zijn in de evenementenbranche.

Dit is nog sterker het geval wanneer u dit programma boekt met 1 of meerdere tape acts. U heeft dan na afloop het gevoel dat u door meerdere artiesten bent vermaakt terwijl dat feitelijk maar door 1 persoon is gebeurd.

Boekingen Gentleman DJ

De kracht van de uiterst sympathieke DJ zit in de diversiteit aan muziekgenres die Joost zich eigen heeft gemaakt: disco, house, jazz, pop, rock, reggae, Nederlandstalig…het zit allemaal in zijn repertoire.

Zingende DJ boeken

Dit is nog sterker het geval wanneer u dit programma uitbreid met meerdere personages. U heeft dan na afloop het gevoel dat u door meerdere artiesten bent vermaakt terwijl dat feitelijk maar door 1 persoon is gebeurd.

Kom in de stemming

Zingende Gentleman DJ boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Zingende Gentleman DJ bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Zingende Gentleman DJ, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Zingende Gentleman DJ in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Zingende Gentleman DJ boeken

Wilt u Zingende Gentleman DJ boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Zingende Gentleman DJ wilt inhuren.

Zingende Gentleman DJ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!