Feest Dj Mentwitt boeken?

feest dj mentwitt boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Feest Dj Mentwitt boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Feest Dj Mentwitt

Zijn echte naam is Menno Schellevis en hij woont in Uitgeest.

Feest Dj Mentwitt is een professionele Dj die ondanks zijn jeugdige leeftijd al veel ervaring heeft. Hij draaide o.a. in de A9 studio's (voorheen Bob's Saloon) op talloze feesten en hij deed voorprogramma's van o.a. Marco Borsato, André Hazes, Nielson en Glennis Grace.

Bent u op zoek naar een professionele Dj eventueel met drive-in show dan bent u bij Feest Dj Mentwitt aan het juiste adres. Voor een bruiloft, huwelijksjubileum, personeelsfeest of verjaardag, eigenlijk voor elke willekeurige feestavond in de kroeg of in de zaal, Dj Mentwitt weet de juiste toon te zetten.

Hij verzorgt al jaren de muzike op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland, en weet ook als geen ander hoe hij de dansvloer vol moet krijgen... en houden! Hij creëert een gezellige sfeer en bouwt de sfeer geleidelijk aan op. Vanaf het moment dat er gedanst mag worden, zorgt hij dat de dansvloer niet meer leeg is voor je feest voorbij is! Hij zorgt voor een mooie en professionele set licht en geluid, zodat niemand zich daar zorgen over hoeft te maken! U hoeft alleen maar een feestje te vieren!

Boekingen Feest Dj Mentwitt

Themafeesten zijn nog steeds erg populair. Ben je bijvoorbeeld helemaal "in to" de jaren 70/80/90 en wil je weer het echte discogevoel van toen herbeleven in de stijl van Saturday Night Fever? Of wil je liever een gezellige apres-ski show, een ouderwetse Amsterdamse avond?

Het maakt Feest Dj Mentwitt niet uit. Door zijn brede muziekkennis is hij een Dj die in elke stijl kan draaien, zolang de dansvloer maar gevuld is met gezellige mensen. Of je nu alleen je familie en goede vrienden bij je in de tuin hebt uitgenodigd of je geeft een enorm knalfeest met 800 gasten, Dj Mentwitt heeft altijd een sfeervolle aangepaste drive-in-show/geluidsinstallatie die perfect past bij uw feest.

Met Feest Dj Mentwitt zal het een aovnd worden om nooit te vergeten. Naast Dj en entertainer is Menno ook nog eens een geweldige zanger. Op zijn tweede single met de titel "Laveloos" laat hij horen over een goede zangstem te beschikken.

Kom in de stemming

Feest Dj Mentwitt boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Feest Dj Mentwitt bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Feest Dj Mentwitt, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Feest Dj Mentwitt in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Feest Dj Mentwitt boeken

Wilt u Feest Dj Mentwitt boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Feest Dj Mentwitt wilt inhuren.

Feest Dj Mentwitt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!