Doenja boeken?

doenja boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Doenja boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Doenja

Na eerst als achtergrondzangeres te hebben meegewerkt aan diverse plaatopnames (o.a. bij de Zangeres Zonder Naam) nam zij in 1996 haar debuutalbum op. Waarvan o.a. "De Zuidenwind" verscheen op single, als voorloper van haar album "Dit ben ik". Radioaandacht en veen airplay en een entree van "De Zuidenwind" in de Mega Top 100 van de zomer van 1996 waren toen het resultaat. Dit alles nog onder de naam Dunja. Daarna volgde een lange periode van radiostilte rond haar persoontje en gedurende deze periode raakte Doenja volledig in de ban van het sporten.

In die jaren heeft ze vele licanties en diploma's gehaald en is gaatn werken als sportlerares bij verschillende sportscholen waar zij perfect haar entertainmentgevoel kon uitdragen en binnen no time volle lessen trok door haar enthousiaste manier van lesgeven. Het zingen is en blijft uitendelijk toch haar passie en exact 10 jaar na haar laatste stappen in platenland komt zij wederom in contact met haar voormalige platenbaas Rob Peters.

Boekingen Doenja

In anderhalf jaar tijd kan er veel veranderen in het leven van een artiest! Na de eerste release in 2006, van de singles "In de Hemel" (ja u leest het goed), "De warme Zuidenwind" alsmede het duet met de jongens van Helemaal Hollands "Leef als een zigeuner", "Addio Amore, ga maar weg", "Misschien ooit" en "Ik ben met jou niet getrouwd" welke de vaderlandse hitlijst heeft behaald en "waar, waar, waar is die man" werd ook haar album "Recht uit mijn hart" een feit. Na haar uitstap in de kinderpop en als duo "Muze" heeft zij in 2016 de singles "wat wil je nou" en "Donder maar op" opgenomen met de geweldige bijbehorende clips

In 2017 heeft Doenjua haar hit 'Ik ben met jou niet getrouwd' opnieuw opgenomen en is zij weer helemaal terug om Nederland opnieuw te veroveren. De nieuwe single 'Ademloos' van Doenja is net als de zangeres zelf: beiden hebben zichzelf al bewezen! Het Duitse origineel van Helene Fischer is de grootste Duitstalige hit van de afgelopen 10 jaar. In een frisse Nederlandse versie van Doenja en heeft in ons land reeds de hitparades bestormt. 'Ademloos' van Doenja is uitgebracht op het nieuwe Nederlandse label 'Hitneus' van Charly Prick.

Kom in de stemming

Doenja boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Doenja bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Doenja, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Doenja in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Doenja boeken

Wilt u Doenja boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Doenja wilt inhuren.

Doenja boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!