Dopebwoy boeken?

Dopebwoy-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dopebwoy boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dopebwoy

Dopebwoy werd op 14 maart 1994 geboren met de naam ‘Jordan Jacott’ in Amsterdam Zuid-Oost.  Waar in het begin de keuze op voetbal viel bij de club Omniworld, begon zijn aandacht vanaf de middelbare school te verschuiven naar muziek. Als zoon van DJ Flash had Dopebwoy een mentor die dagelijks met muziek bezig was. Met deze kennis op zak begon Dopebwoy zichzelf te ontwikkelen; hij maakte beats en nam zijn eerste (Engelstalige) tracks op onder de naam “Kleine’’.

Top 5 van Juize.FM

Vanaf 2011 schakelde Dopebwoy over naar Nederlandstalig. Hij wilde graag laten zien een multitalent te zijn die niet alleen dope beats produceert, maar zichzelf ook als artiest ziet. Begin 2012 resulteerde dit in de videoclip Beatrix. Dit nummer, waarin hij wordt bijgestaan door Lexxxus, Rasskulz, Donny Baby en Scotteboii, was een regelrechte banger en resulteerde in meer vraag naar beats en samenwerkingen. Via zijn oom DJ Jeff kreeg hij de productieprogramma’s Reason en Fruity Loops (tegenwoordig FL Studio) en sloot hij zichzelf een hele zomer op om aan zijn skillset te werken. De hele dag door beats maken en liedjes schrijven resulteerde in een verrassende samenwerking: Dopebwoy had een nummer gecomponeerd en geschreven met de gedachte om het aan Kempi te geven. Echter, Kempi besloot een verse te droppen op de track en vervolgens heeft Dopebwoy Zomer zelf uitgebracht. Dit nummer heeft 2 weken op nummer 1 gestaan in de Top5 van Juize.FM.

Samenwerkingen met bekende artiesten.

Vanaf dat moment is Dopebwoy niet meer weg te denken uit de Nederlandse scene. In 2013 werkte hij samen met Jowy Rosé die hem vervolgens kennis liet maken met het label Streetknowledge. In 2014 en 2015 produceerde hij onder andere voor Yes-R (That’s Life), F1rstman (Vertel me) en SBMG (Late Night Sex).

Boekingen Dopebwoy

In de lente van 2016 dropt Dopebwoy zijn eerste single onder Avalon; Selecta ft. Jayh Jawson. Deze banger is een jaar later nog steeds niet weg te denken uit het uitgaanscircuit. Clubbangers worden vanaf dat moment een kenmerk van Dopebwoy. Zijn opvolger Niks te Maken heeft veel invloeden uit de bubbling movement en de video ervan is opgenomen in Suriname. Hij produceerde Ballon voor Jayh Jawson, Bobbel voor ChildsPlay en voorziet de heren van SBMG met de beat van Mickey Mouse. Samen met labelgenoot Zefanio slaat hij de handen in elkaar voor het zwoele nummer Laatste keer ft Jonna Fraser.

Zijn laatste single Cartier overtreft alle verwachtingen tot zover. Het is één van de grootste hits van de zomer van 2017!

Da’s nog niks…

Kom in de stemming

Dopebwoy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dopebwoy bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dopebwoy, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dopebwoy in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dopebwoy boeken

Wilt u Dopebwoy boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dopebwoy wilt inhuren.

Dopebwoy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!