Sjaak boeken?

Sjaak-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sjaak boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sjaak

Sjaak (echte naam: Mehdi Chafi, 24 september 1985) is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam-Oost die al jaren underground furore maakt met zijn straatraps en tegelijkertijd hoge ogen gooit met samenwerkingen met o.a. The Opposites en The Partysquad. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen. Sjaak brak in de zomer van 2007 bij het grote publiek door met het nummer ’Ik Heb Schijt' van Appa. In hetzelfde jaar tekende hij een platencontract bij SPEC, het label van Ali B. De videoclip van 'Ik heb Schijt' werd met ruim vijf miljoen views op YouTube een groot succes. Het succesverhaal herhaalde zich met de The Partysquad-hit ‘Stuk’ , deze is ruim vijf miljoen keer bekeken op Youtube.

Tweede Top Notch-single

In 2008 bewees het rappende boegbeeld van Amsterdam-Oost bijzonder productief te kunnen zijn. Zijn EP 'Sjaakmat' verscheen en hij rapte mee op een groot aantal tracks. Zo was hij te horen op ‘Dubbel O’ van Yes-R , ‘Baas’ van Ali B en 'Leven van du Faam' van Kempi. In 2010 volgde een gastbijdrage op de tweede Top Notch-single van DJ Promo: 'Miami Vice’ ft. Sef & Sjaak. In hetzelfde jaar was hij te horen op de The Opposites-kraker 'Duif op de Dam’ ft. Burgs, Sjaak & Kleine Viezerik.

Platencontract bij Top Notch

Inmiddels heeft Sjaak een platencontract bij Top Notch en heeft hij met de singles ‘Wat Is Er!?’ (met Appa, ruim 2,5 miljoen views op YouTube), ‘Krokobil’ (met Yellow Claw & Mr.Polska, ruim 7 miljoen views op YouTube en een State Award voor beste single) twee absolute hitjes in handen. Sjaak is druk bezig met de afronding van zijn album en werkt daarvoor samen met een zeer getalenteerd gezelschap, o.a. Faberyayo, Willie Wartaal, Hydroboyz, Big2 en Willem van The Opposites, Jayh, Reverse, Kleine Viezerik , SABeats, The Partysquad, DJ Apster, Gregor Salto, en Appa.

Vriend en vijand watertanden naar meer

Het album StrijderSysteem zal een mix brengen van de vertrouwde Sjaak sound en regelrechte club bangers, waar Krokobil al een voorproefje van was. De StrijderSysteem E.P. (release komt in de aanloop naar het album uit om de honger van de echte fans te stillen.) In het najaar van 2012 featured Sjaak  samen met The Opposites op Hef zijn ‘Drink Van Me’ en levert hij samen met Naffer, & Mocromaniac een verse op Chillouh’s ‘In My Space’. Van de bonustrack ‘Hasselhoff’ ft. Wantigga & Dennis Brugman is in december 2012 een videoclip online gekomen, deze is met veel enthousiasme ontvangen (o.a. een FunX Award) en deed vriend en vijand watertanden naar meer.

StrijderSysteem EP

Januari 2013 volgde de release van de StrijderSysteem EP en de tweede videoclip van de EP met de single ‘JCVD’ (Jean Claude van Damme) ft. Hydroboyz. Beide werden zeer succesvol ontvangen en Sjaak werd beloond met een optreden op het prestigieuze Noorderslag festival. Begin februari kwam The Partysquad single uit ‘Helemaal Naar De Klote’ ft. Sjaak & Jayh genaamd. Helemaal Naar De Klote single staat inmiddels bijna op 3 miljoen views op YouTube en stond enkele weken in de iTunes top 10. April bracht de ‘Boeke Remix’, een heupswingende FS Green remake van Aptijt’s orgineel waar Sjaak natuurlijk niet op mocht ontbreken. Begin mei kwam het nieuwe (Slapeloze Nachten) album van The Opposites uit waarop Sjaak ook zijn bijdrage heeft op het nummer ‘Kickstart’.

Sjaak ‘Loco Mexicano’ mixtape

In de aanloop naar het StrijderSysteem album kwam de Sjaak ‘Loco Mexicano’ mixtape uit in mei: speciaal voor de fans zijn hits, gouwe ouwe classics, onterecht vergeten gastcoupletten en gloednieuwe bangers aan elkaar gemixed door niemand minder dan The Flexican(o). De Slam FM & Fernandes “Beachbreak Blender” brachten in juli FeestDjRuud, Kraantje Pappie, Dirtcaps en Sjaak samen in een studio. Het blenden resulteerde in een absolute zomer knaller genaamd ‘Weekend’ die je deze zomer nog veel gaat horen. September was de maand van de speelfilm WOLF waar Appa & Sjaak de gelijknamige soundtrackalbum voor maakte. De twee muzikale vrienden woonde een week lang samen in Utrecht, waar ze 24/7 werkten aan het WOLF album. Het resulteerde in een mooie documentaire (Een week lang met Appa & Sjaak) en een album om trots op te zijn, met als soundtrack ‘Stuntman’.

Lange lijst van club en festivals volgden

Op 29 november 2013 lanceerde Sjaak zijn langverwachte StrijderSysteem album. De album kritieken waren lovend, wat Sjaak op 1 december 2013 groots vierde tijdens de releaseparty binnen de muren van de Bitterzoet. Zowel het StrijderSysteem album als de releaseparty kennen een oneindige lijst van gastartiesten (o.a. Mr. Polska, Appa, Kraantje Pappie, Hydroboyz, The PartySquad, Jayh, Faberyayo, Willie Wartaal, FeestDjRuud, Sef, The Flexican en Lil’ Kleine. 2013 was voor Sjaak een jaar vol hoogtepunten met de komst van zijn StrijderSysteem album beloofd 2014 wederom een zeer succesvol jaar te worden. Een lange lijst van club en festivals volgden in 2014, met zijn eigen podium tour als muzikaal hoogtepunt; Sjaak tourt 3 maanden langs verschillende podia om zijn StrijderSysteem album live te performen voor de fans. Het succes van de tour en het contact met de fans motiveert Sjaak terug te keren in de studio.

Boekingen Sjaak

Stil zitten is voor Sjaak geen optie en 2015 staat voor hem de studio centraal, met als doel het ontwikkelen van een nieuwe sound. Sjaak werkt samen met de getalenteerde producer Diaz aan een nieuwe EP, deze zal medio 2016 uitkomen. Naast Nederlandse tracks, zal Sjaak ook in het Engels te horen zijn. Tussendoor stapte Sjaak bij Mo (alter ego van de populaire vlogger Mertabi) in de wagen, met als resultaat de grimey track ‘Space van de Haze’. Eind 2015 duikt Sjaak de studio in met de vrienden Giocatori, Lil’ Kleine en Ronnie Flex om te doen wat hij als beste kan, clubbangers maken. De Single ‘Alleen’ komt in januari 2016 uit en behaald binnen 3 maanden de goud (plaat) status, met miljoenen views op zowel Youtube als Spotify.

Kom in de stemming

Sjaak boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sjaak bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sjaak, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sjaak in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sjaak boeken

Wilt u Sjaak boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sjaak wilt inhuren.

Sjaak boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!