Elastic Double boeken?

elastic double boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Elastic Double boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Elastic Double

Elastic Double maakte ene verpletterende indruk bij hun auditie van het tv-programma Hollands Got Talent wat uitgezonden wordt door RTL4. De jury en het publiek was zo onder de indruk van het talent van Elastic Double dat de 2 heren van Elastic Duo door zijn naar de halve finale liveshow!

In de liveshows van 20 Augustus is ELASTIC DOUBLE 1e geworden door middel van meeste stemmen van het publiek!!! Elastic Duo moet het 10 September tegen de andere finalisten opnemen. Elastic Double: Murat, en Wesley hebben elkaar ontmoet bij So You Think You Can Dance en zijn sindsdien een gouden duo.

Murat Prins, (geboren op 4 April 1987) is half Turks/half Nederlands en is opgegroeid met 2 zussen en 2 zusjes. Murat komt uit een familie waar veel gedanst word. Murat is pas op een latere leeftijd erachter gekomen dat hij talent had voor dansen. Murat ontdekte tijdens het dansen dat hij hypermobiel is en ging dit combineren in zijn dansstijl. Bij hypermobiliteit is er sprake van overbeweeglijke gewrichten doordat het ondersteunende weefsel minder stevigheid biedt dan het behoort te doen. Hierdoor kan Murat zijn schouderbladen heel soepel bewegen en dit is ook het geval in zijn heupen en nek. Toen Murat tijdens het uitgaan in aanraking kwam met de dansstijl Popping begon hij filmpjes op Internet te bekijken en dacht toen “ik wil dit ook kunnen”. Nadat Murat geoefend had tijdens het uitgaan werd hij aangemoedigd door zijn vrienden om zich een keer op te geven voor een danswedstrijd.

Boekingen Elastic Double

Wesley Melsen, (geboren op 5 Oktober 1989) is half Spaans/half Nederlands. Zijn ouders zijn gescheiden toen Wesley 7 jaar was. Hierdoor heeft hij toch een ander beeld gekren op het leven. Wesley is een echte doorzetter en ziet bijna alles positief in. Zijn motto is: Waar een wil is is een weg!
Wesley is de enige in zijn familie die talent heeft voor dansen. Op 14-jarige leeftijd is Wesley er achter gekomen dat er leukere dingen zijn dan voetballen. In een jongerencentrum is Wesley samen met een paar vrienden begonnen met de dansstyle "Bubbling-Battle". Deze dansstijl was vroeger erg bekend in discotheken.

Kom in de stemming

Elastic Double boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Elastic Double bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Elastic Double, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Elastic Double in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Elastic Double boeken

Wilt u Elastic Double boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Elastic Double wilt inhuren.

Elastic Double boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!