BreakSquad Crew boeken?

BreakSquad Crew boeken
icon-clock

Tijdsduur

5 tot 10 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

BreakSquad Crew boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie BreakSquad Crew

BreakSquad Crew is dé nieuwe breakdancesensatie van Nederland. Deze jonge, energieke en bijzonder getalenteerde groep bestaat uit vier heren en één dame . Met hun duizelingwekkende breakdance tricks en verbluffende choreografie haalde de crew de finale van Holland’sGot Talent 2019. De BreakSquad staat garant voor een impactvolle openingsact voor corporate events. Een explosieve show met duizelingwekkende headspins, salto’s en een aanstekelijke chemie. Strak in pak of gehuld in bedrijfskleding; alles is mogelijk.

Boekingen BreakSquad Crew

De inventiviteit en creativiteit van de danscrew wordt maar al te graag ingezet om een act op maat te maken. Styling, choreografie, muziek en videoanimaties kunnen worden ingezet om de act speciaal aan te sluiten op de doelstelling of het thema van je evenement. De crew bestaat uit 5 leden, maar kan indien gewenst uitgebreid worden met een aantal extra breakdancers.

Kom in de stemming

BreakSquad Crew boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen BreakSquad Crew bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met BreakSquad Crew, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u BreakSquad Crew in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

BreakSquad Crew boeken

Wilt u BreakSquad Crew boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u BreakSquad Crew wilt inhuren.

BreakSquad Crew boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!