Floor Jansen boeken?

floor jansen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Floor Jansen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Floor Jansen

Wie is dat, Floor Jansen? Nooit van gehoord... Tot het succes van Floor's deelname aan het tv-programma 'Beste Zangers' was dit de realiteit voor vele Nederlanders. Ondanks haar 20-jarige carriere, die zich met name in het buitenland afspeelt. Nu heeft Nederland beter kennis gemaakt en daarom doet Floor negen shows om meer de diepte in te gaan. De prachtige songs die langskwamen op tv zullen nu live gespeeld worden maar daarnaast neemt Floor je mee op een reis door haar muzikale geschiedenis. Ze neemt een zeer bijzondere gast mee het podium op, niemand minder dan Henk Poort! En samen met de fantastische Marcel Fisser band die u ook kent van tv brengt ze een intieme set van songs in een avondvullend programma. Oordoppen heeft u niet nodig, maar misschien wel een doosje tissues.

Tijdens de opnames van 'Beste Zangers' leerde Floor en Henk elkaar kennen en dat klikte meteen! Samen zingen was alsof ze dat altijd al gedaan hadden. Die chemie nemen we mee in deze shows! U kent Henk al van zijn ongelofelijk imposante carriere. En wellicht heeft u ook een kaartje voor een van zijn voorstellingen die in november, december en januari plaatsvinden overal in Nederland.

Meer informatie over Floor

Tot voor Kort was Floor Jansen vooral wereldberoemd buiten Nederland als zangeres van de Finse metalband Nightwish. Maar door haar deelname aan het tv-programma 'Beste Zangers' wordt ze nu ook in eigen land rap bekend.

In de internationale rock- en metalwereld is Jansen al bijna twee decennia een begrip. Ze is sinds 2012 het boegbeeld van de internationale metalband Nightwish waarmee ze de wereld rond toert en waarmee ze jaarlijks voor vele honderdduizenden fans optreedt.

Sinds 1997 tot 2009 was ze zangeres en mede tekst- en songwriter van de Nederlandse metalband After Forever. Hierna startte ze haar eigen band ReVamp met wie ze twee albums maakte. Tevens schreef ze ene rockplaat met Noorse gitarist jørn Viggo Lofstad genaamd 'Northward'. Daarnaast is ze te horen op talloze albums en live dvd's. Haar gehele discografie is te vinden op haar zeer complete website.

Beste Zangers en Nightwish

Haar vertolking van Lady Gaga's hit 'Shallow' leverde Floor haar eerste #1 iTunes solohit op. Ook vertolkte Floor 'Vilja Lied' uit operette 'Die Lustige Witwe' van Frans Léhar en het emotionele Nederlandstalige 'Mama' van volkszangeres Samantha Steenwijk. Betoverend was het Spaanstalige 'Que Se Siente' van Rolf Sanchez dat in Floors versie op de zesde plaats van de iTunes single hitlijst binnenkwam. Floor ontroerde met haar Engelse versie van Ruben Annink's 'Van De Liefde Weet Ik Niks' wat op de derde en later zelfs 2e plaats in de iTunes single hitlijst stond.

Floor toont middels de vertolking van deze nummers haar muzikale veelzijdigheid. Ze zingt met een ogenschijnlijk gemak songs uit uiteenlopende muzikale genres als Spaanstalige pop, levenslied en operette. Vorig jaar ontving Floor nog de Buma ROCKS! Export Award uit handen van Buma Cultuur-directeur Frank Helmink. Immers: niet (bijvoorbeeld) Anouk, Ilse DeLange of Caro Emerald zijn de meest succesvolle Nederlandse zangeressen in het buitenland, maar Floor dus. Deze prestigieuze prijs werd in 2014 geïnitieerd door Stichting Buma Cultuur als erkenning en waardering voor een Nederlandse artiest of band die in het buitenland veel succes oogst.

Kom in de stemming

Floor Jansen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Floor Jansen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Floor Jansen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Floor Jansen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Floor Jansen boeken

Wilt u Floor Jansen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Floor Jansen wilt inhuren.

Floor Jansen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!