FonkelFee boeken?

fonkelfee boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

FonkelFee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie FonkelFee

FonkelFee is een gloednieuwe animatie act. Een prachtige creatie die uitermate in de smaak zal vallen bij kleine prinsesjes en feetjes, maar ook zeker bij de wat stoerdere prinsen.

Een animatie act voor iedereen die gek is op fantasieverhalen.

Samen met FonkelFee beleef je een wonderlijk avontuur door een wereld vol Feeën, Trollen, Poetsende Duizendpootjes, een Glitterzon en zoveel meer. FonkelFee neemt de kinderen mee in het verhaal. Op een wonderlijke reis door een prachtig Sprookjesbos. Maar dan ontstaat er een groot probleem! Een groot probleem dat natuurlijk opgelost moet worden. Hiervoor heeft FonkelFee de hulp van alle kinderen nodig. Neem plaats voor het decor en stap in de fantasiewereld van FonkelFee.

Een interactief en wonderlijk verhaal vol avonturen met naderhand tijd voor een fotomoment.

 • Magisch en Fantasievol entertainment
 • Geschikt voor de doelgroep van 2 tot 8 jaar
 • Maatwerk mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

Boekingen FonkelFee

Specificaties FonkelFee:

 • 4 verhalen van plm. 20 minuten binnen 4 uur
 • Kinderen nemen plaats op stoeltjes, kussentjes, matjes voor het decor en kunnen zo genieten van het verhaal dat FonkelFee verteld
 • Voor doorlopend publiek verteld FonkelFee 2 verhalen welke beiden een keer herhaald worden
 • Na afloop van de verhalen is er tijd voor een fotomoment / Meet & Greet met FonkelFee
 • Inclusief een mooi decor geheel in stijl van een fantasiewereld
 • Inclusief een kleine geluidsset voor wat versterking

FonkelFee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen FonkelFee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met FonkelFee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u FonkelFee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

FonkelFee boeken

Wilt u FonkelFee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u FonkelFee wilt inhuren.

FonkelFee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!