Forte boeken?

forte boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Forte boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Forte

Forte brengt bekende Nederlandstalige hits in Italiaans maatpak, krachtig en zeer uniek!

Rolf Van Rijsbergen (Bas-Bariton), Rein Kolpa (Tenor) en Jeroen Phaff (Bariton)

De bovengenoemde heren staan voor enorme ervaring, uitermate goed getrainde stemmen, passie voor muziek en bovenal voor kracht. Deze kracht laat zich, qua naam, het best vertalen in de muzikale term Forte, wat Krachtig betekent.

Boekingen Forte

De muziek die u kunt verwachten van deze in pak gestoken mannen laat zich het best omschrijven als: voor drie klassiek geschoolde stemmen bewerkte, doorgaans naar het Italiaans (dé operataal) vertaalde songs die u meteen zult herkennen. Zo zingt Forte: Mi Credera (Zij Gelooft In Mij), Il Villagio (Het Dorp), Prendi La Mano (Pak Maar Mijn Hand), Era Settembre (Try To (Remember/Zomer In Zeeland), Abbracciami (Omarm me), Because We Believe, La Passione (Passie) en meer bekende Nederlandstalige hits die door deze drie heren in een verrassend nieuw Italiaans maatpak zijn gestoken.

Rolf Van Rijsbergen (Bas-Bariton)

U heeft zijn prachtige, warme stem in vele theaterzalen kunnen bewonderen, want al bijna 20 jaar staat hij op de planken. In binnen- en buitenland. Zo speelde hij in bekende musicals als The Phantom Of The Opera (Passarino), Les Misérables (Bisschop), Cyrano, Joe, Evita, Elisabeth (Von Schwarzenberg), Titanic (Edgar Beane en Isodor Strauss) en Sunset Boulevard (Cecil B. DeMille). Maar ook in opera’s en operettes: Carmen en Eine Nacht In Venedig. Het afgelopen seizoen was hij te zien in Crazy Shopping The Musical. Rolf is oprichter van de succesvolle concertreeks Friends In Concert.

Rein Kolpa (Tenor)

Heeft ook een zeer lange en afwisselende carrière in opera, operette en musical achter de rug. Zo was hij te zien in musicals als Les Misérables (Marius), The Sound Of Music (Kapitein Von Trapp), Piaf (Papa Leplee), Drie Musketiers (Aramis), 42nd Street (Billy Lawlor), My Fair Lady (Freddy), Jekyll And Hyde (John Utterson en Jekyll/Hyde), opera’s als Tosca (Spoletta) en operettes als La Vie Parisienne (Frick / De Braziliaan), Die Fledermaus (Eisenstein / Alfred).

Jeroen Phaff (Bariton)

Hij is vooral bekend van zijn rollen in diverse musicalproducties. Zo speelde hij in Les Miserables (Bisschop), Tarzan (Korchack), Footloose (Shaw Moore), Kruimeltje (Wilkes), Aida (Zoser), Elisabeth (Franz-Josef), Tanz Der Vampire (Krolock), Evita (Juan Perón). Jeroen speelde vorig jaar op eigen initiatief de muziektheaterproductie Lieve Julia, maakte deel uit van verschillende projecten van het Groot Omroepkoor en is momenteel lid van het Groot Koor van de Nederlandse Opera. Hij won twee maal de John Kraaykamp Musical Award Voor Beste Mannelijke Bijrol.

Kom in de stemming

Forte boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Forte bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Forte, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Forte in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Forte boeken

Wilt u Forte boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Forte wilt inhuren.

Forte boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!