Foto voor Vader / Moeder boeken?

foto voor vader of moeder boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 uur

Foto voor Vader / Moeder boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Foto voor Vader / Moeder

De ultieme verrassing voor een vader of moeder is een prachtig portret van hun kind of kinderen. Met deze foto marketing actie schenk je ze deze bijzondere herinnering aan jouw event.

Onze fotograaf plaatst een volwaardige mobiele fotostudio op jouw evenement. Hier kunnen de kids op de foto. Ieder kind is welkom, van baby tot tiener! De fotograaf zorgt voor een vlotte, aansprekende foto.

Boekingen Foto voor Vader / Moeder

Een onvergetelijke actie met een blijvende herinnering voor moeders, vaders, opa's en oma's!

Echt een zeer origineel cadeau voor Moederdag of Vaderdag. De foto wordt direct afgedrukt op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen. Dat is nog niet alles! Bij thuiskomst kan de foto ook gedownload worden, geshared op social media, of als e-card worden verzonden.

Boekingsgegevens:

 • Inclusief fotograaf;
 • Inclusief mobiele fotostudio;
 • Inclusief 150 direct-klaar foto's van 13 x 18 cm met een maatwerk opmaak van uw magazine;
 • Afmetingen: 5 x 3 meter met een vrije hoogte van 2,5 meter;
 • De locatie dient overdekt te zijn;
 • Stroom: 1 vrije stroomgroep van 220 volt / 16 ampère.

Foto voor Vader / Moeder boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Foto voor Vader / Moeder bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Foto voor Vader / Moeder, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Foto voor Vader / Moeder in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Foto voor Vader / Moeder boeken

Wilt u Foto voor Vader / Moeder boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Foto voor Vader / Moeder wilt inhuren.

Foto voor Vader / Moeder boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!