Walters Rariteitenkabinet boeken?

Walters-Rariteitenkabinet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Walters Rariteitenkabinet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Walters Rariteitenkabinet

In deze straattheater act trekt Walter stad en land door om zijn bijzonder gevonden magische wezens te tonen. Zo heeft hij een potje muggenzifters en getalenteerde zandvlooien… Bewonder zelf zijn eigenaardige collectie. Walter trekt met zijn opzichtige steekkar en koffers over uw evenement en laat iedere passant verbazen en verwonderen.

Boekingen Walters Rariteitenkabinet

Tijdens deze hilarische, interactieve act zal het publiek Walter moeten helpen bij zijn presentaties. Walter lijkt met zijn professionele theaterkostuum en gedetailleerde props zo te zijn weggelopen uit een sprookjesboek.

Verteltheater

Walter kan ook in de vorm van verteltheater worden ingezet. In dit geval zal Walter niet mobiel zijn en op een vaste plek staan. Hij zal door een groot Perzisch tapijt met enkele kussens een intieme theatersetting creëren waar hij kinderen van alle leeftijden zal meenemen in zijn bijzondere verhalen. De interactieve shows van Walter zullen +/- 15 minuten duren. (max. 6 shows binnen 2 uur).

Walters Rariteitenkabinet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Walters Rariteitenkabinet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Walters Rariteitenkabinet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Walters Rariteitenkabinet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Walters Rariteitenkabinet boeken

Wilt u Walters Rariteitenkabinet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Walters Rariteitenkabinet wilt inhuren.

Walters Rariteitenkabinet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!