FourChristmas boeken?

fourchristmas boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

FourChristmas boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie FourChristmas

Vier kerst met FourChristmas! Sfeer, gezelligheid, het warme kerstgevoel, daar dragen wij graag aan bij. Met FourChristmas kun je alle kanten op. Wij kunnen je gasten welkom heten met een swingende act bij de deur, je kerstdiner opluisteren met sfeervolle kerstliederen, of een luchtig optreden verzorgen met een komische noot. Met FourChristmas maak je je kerstevenement compleet.

Stijlvol zwart of Dickensstijl

FourChristmas maakt van elke kerstgelegenheid een bijzonder feest. Wij beheersen een breed repertoire, van Christmas Carols tot de laatste kerst hits en alles er tussenin. Omdat we vierstemmig zingen, met of zonder pianobegeleiding, kunnen we in veel verschillende omstandigheden optreden. Theater, diner, receptie, welkomst act, het is ons niet gauw te gek. Vanaf onze conservatoriumtijd zingen wij al met veel plezier samen. Door onze brede carrières als artiesten - zanger, musicus, entertainer, acteur - vullen we elkaar goed aan, en gaan we altijd voor de hoogst haalbare professionele kwaliteit.

Boekingen Koor FourChristmas

In stijlvol zwart of sfeervol Dickens. FourChristmas past zich volledig aan de sfeer van uw kerstgelegenheid aan. In stijlvolle, zwarte avondkleding treden we op tijdens het kerstdiner, maar FourChristmas kan ook in traditionele Dickens-kleding voor u optreden, voor dat échte ouderwetse kerstgevoel!

Kom in de stemming

FourChristmas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen FourChristmas bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met FourChristmas, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u FourChristmas in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

FourChristmas boeken

Wilt u FourChristmas boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u FourChristmas wilt inhuren.

FourChristmas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!