Foute Johnny boeken?

Foute-Johnny-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Foute Johnny boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Foute Johnny

Bling-bling uit Amsterdam. Dat hij daar vandaan komt, hoor je al na 2 woorden. Praatjes voor tien. Een grote mond, een klein hartje. Heeft overal een antwoord op. Hij heeft ook overal verstand van, of in ieder geval een mening over. Komt altijd onverwachts op een feestje, receptie of bijeenkomst binnenlopen en maakt met iedereen een praatje. Johnny geeft je al snel het gevoel dat je elkaar al jaren kent. Hij is een gevoelsmens. "Ik ken mense goed peile", zegt hij zelf. Ook al is hij een snelle jongen, Johnny werkt gewoon van 9 tot 5. Van 9 uur 's avonds tot 5 uur 's ochtends. Hij doet daar altijd een beetje vaag over. "Ik zorg ervoor dat mensen blij worden en blijven". Hij is "goud". Misschien niet goudeerlijk, maar altijd optimistisch, adrem en vol humor. Dat is die typische Amsterdamse gein.

Soms komt hij met Anita. Qua lef en grote mond doet zij in niets voor Johnny onder. Zij zijn aan elkaar gewaagd en dol op elkaar. Al vindt ze het wel lastig dat John het vaak ook erg gezellig met vrouwen heeft. "Ik ken me goed in hun verplaatsen", zegt hij. "En ik weet het: ik mag er alleen maar naar kijke".

Boekingen Foute Johnny

Uiterlijk is voor hen erg belangrijk: gouden kettingen, ringen, kleding, haar: alles moet tiptop in orde zijn. Dansen doen ze erg graag en wanneer de gelegenheid er is, zul je hen dan ook op de dansvloer vinden: vol passie en overgave. Hun motto is: leef met lef! Als hij ergens binnenkomt waar hij niemand kent, dan noemt hij zich een vage kennis, of een relatie van iemand. Hij kent overal altijd wel iemand. En iedereen kent Johnnie. "Ik hep iets met mense."

Als u Johnnie wilt uitnodigen op uw bijeenkomst, feest of evenement, dan gaat er iets gebeuren en zal hij u verrassen met zijn verschijning en de gesprekken die hij met uw gasten voert.

Foute Johnny boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Foute Johnny bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Foute Johnny, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Foute Johnny in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Foute Johnny boeken

Wilt u Foute Johnny boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Foute Johnny wilt inhuren.

Foute Johnny boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!