Friday boeken?

Friday-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Friday boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Friday

“Thank God It’s Friday” is niet alleen het motto, maar ook de levenswijze van beste vrienden Koen Brouwer en Quinten Huigen. De band staat in het teken van muziek, vrijheid, maar bovenal van hun vriendschap. FRIDAY maakt positieve feel good muziek met een funky sound. Hun dromen worden vertaald naar nummers met een boodschap: “Laat je nooit tegenhouden door wat dan ook. Niet door leeftijd of door conventies opgelegd door de maatschappij. Leef bewust, volg altijd je eigen pad, maar blijf hoe dan ook van het leven genieten”.

De vrienden omschrijven hun chemie als yin & yang. Samen perfect in balans. Quinten is de donkere kant die graag de diepte in gaat en houdt van de zwaardere, diepere lagen des levens. Koen is de lichtere kant die graag vooruit wil en zorgt voor de vrolijke energie flow in hun muziek. En of ze nou als duo, gewapend met een gitaar in de hand of met hun zeskoppige band op het podium staan, happy vibes ga je voelen. Want FRIDAY weet, na jaren van samen meters maken, als geen ander hoe ze een feestje op het podium moeten bouwen.

Over Friday

Koen en Quinten ontmoeten elkaar in 2010 tijdens het eerste jaar van hun opleiding aan het conservatorium van Amsterdam. Het is broederliefde op het eerste gezicht. Ze groeien samen op in de Amsterdamse muziekscene en spelen door de jaren heen bij verschillende muziekformaties. Elke mogelijkheid om meters te maken wordt aangegrepen en ze spelen avonden lang bij wie ze maar wil hebben, op random plekken door heel Nederland. Er is niet alleen muzikaal, maar ook zakelijk een klik. En bang om samen risico’s te nemen zijn de vrienden niet. Tijdens hun studie start het duo, midden in de crisistijd, een eigen onderneming in de eventbranche. Overdag samen beuken op kantoor en ’s avonds samen knallen met hun coverband op podia van bedrijfsfeesten in binnen én buitenland.

Boekingen Friday

Door de jaren heen schrijven de jongens ook voor bekende Nederlandse artiesten als Jeroen van der Boom, Henk Dissels en voor de Vlaamse zanger Stan van Samang, waar ze zelfs een gouden plaat mee scoren.
Maar van eigen nummers schrijven en uitbrengen komt het dan nog niet. Koen toert als frontman met zijn eigen band Julius door China en Quinten werkt aan projecten met o.a. Perquisite en Janne Schra. Toch blijft het ergens kriebelen. Want wat nou als ze het roer omgooien en samen gaan doen wat ze het allerliefste doen? De vrienden geloven dat de wereld maakbaar is. Midden in de crisistijd een evenementenbureau starten of er met een nieuwe band samen voor gaan tijdens een pandemie. Aint no mountain high enough. Gewoon doen. En zo wordt FRIDAY geboren. FRIDAYS debuutsingle “21” werd gekroond tot TopSong bij Radio 2. De band werd ook toegevoegd aan de line-up van het NPO Radio 2 Koningsdagfestival. Later dit jaar volgt er een tweede single en komt hun eerste EP uit.

Kom in de stemming

Friday boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Friday bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Friday , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Friday in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Friday boeken

Wilt u Friday boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Friday wilt inhuren.

Friday boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!