Frituur Paula boeken?

Frituur-Paul-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 250 personen

Frituur Paula boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Frituur Paula

Wat een mens nodig heeft om een groepje te beginnen:

 • een overschot aan tijd op zaterdagochtend
 • ouders, die vinden dat ge zaterdagochtenden wel béter kunt besteden en toevàllig een grooooote kamer op overschot hebben
 • slóten koffie
 • vriendjes met een gelijkaardige zaterdagochtendproblematiek
 • een groepsnaam die te dwaas is om te vergeten, en qua dwaasheid ook volledig de lading dekt

U ziet het, van bij de oprichting van Frituur Paula waren alle ingrediënten voor een ongelooflijk succesverhaal reeds prominent aanwezig.

In den Beginne

Legde het Frituur zich toe op occasionele optredens voor familie en vrienden. Mét positieve gevolgen: het gezelschap werd geroemd om haar vermakelijke onnozelheid en dito verkleedpartijtjes. Relativerende humor was dan ook een conditio sine qua non als ge zo slecht kunt spelen.

Tot haar eigen grote verbazing

Werd Frituur Paula wereldberoemd in Mechelen en wijde omstreken. En wijd mag u gerust écht wijd noemen: FP zette reeds voet aan grond in verre oorden zoals:

 • Kortrijk (zéker anderhalf uur rijden)
 • Bütgenbach (nog verder, maar de andere kant uit)
 • Zierikzee (die bruk over, cool!)
 • Posterholt en Tungelroy (ooit van gehoord? FP wel)
 • Les Arc (Frànkrijk, begot!)

Boekingen Frituur Paula

FP mocht “acte de présence” geven op tal van leuke evenementen, met dank aan alle mensen die de groep een warm hart toedragen en kunnen genieten van onversneden lolbroekerij in àlle muziekgenres

Kom in de stemming

Frituur Paula boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Frituur Paula bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Frituur Paula, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Frituur Paula in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Frituur Paula boeken

Wilt u Frituur Paula boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Frituur Paula wilt inhuren.

Frituur Paula boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!