Froukje boeken?

Froukje-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Froukje boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Froukje

Taal is een waardevol spelletje. Woorden zijn een manier om wat er in je hoofd zit de wereld in te krijgen, en dit is wat de 18-jarige Froukje doet. Zet deze woorden op dansbare beats en meeslepende melodieën, en je krijgt
iets wat een Froukje-plaat zou kunnen zijn. De Rotterdamse is jong, maar maar heeft wel wat te melden. En ook als je het niet wil horen, maakt Froukje kans je voor haar te winnen met haar pakkende popliedjes.

Boekingen Froukje

Haar debuutsingle ‘Groter Dan Ik’, een nummer over de klimaatcrisis, verspreidde zich razendsnel door Nederland, en wist de aandacht te trekken van Nederlandse media als 3voor12 en DWDD. Daniël Lohues
noemde het nummer ‘belachelijk goed’, en Tim Hofman noemde haar ‘the next big thing.’ Met het nummer was Froukje diverse keren te zien en horen op radio en TV. Zo werd Froukje het gesprek van de dag, wat precies
aansluit op wat ze wil bereiken: een gesprek openen en mensen bewegen met haar muziek. Of letterlijk laten bewegen, want ondanks alle ellende in de wereld mag er ook gedanst worden.

Kom in de stemming

Froukje boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Froukje bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Froukje, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Froukje in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Froukje boeken

Wilt u Froukje boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Froukje wilt inhuren.

Froukje boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!