Full House Coverband boeken?

full house coverband boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Full House Coverband boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Full House Coverband

WE ARE THE PARTY

Dit is de pure poldersound die je nog niet gehoord hebt: maak kennis met Full House Coverband! Wij nemen je mee in een onvergetelijke tour met de beste oldies, dansklassiekers en all time hits in een geheel nieuw jasje en met unieke, eigen sound! Een ‘rollercoaster ride’ van snerpende gitaren, pittige piano’s, denderende drums en haarzuiver stemgeluid maken dat je maar beter in goeie conditie kan zijn, want het is knallen met Full House! De daverende medleys en interactie met jou als publiek maken dat wij niet op het feestje staan, maar dat we samen het feestje zijn.

Boekingen Full House Coverband

Onze wortels liggen in de polder, waar het talentvolle gepingel per ongeluk in 2011 begon. Paul werd zingende drummer omdat ie zelf een Drumstokkie was en Stan, omdat hij nooit gitaarles heeft gehad, speelt de basgitaar op puur talent. De gitaar wordt bespeeld door de muzikale motorsleutelaar Sander, die van een carburateur nog een harp weet te maken. Mag er nog gezongen worden? Jazeker! René, die tevens de gitaar bespeelt, vult met zijn sprankelend stemgeluid de zalen samen met ‘grazioso’ Marieke en de charmante Nienke (ook toetsenist), die overigens als enige wél het conservatorium heeft gedaan. Dit jonge en ambitieuze ensemble heeft al menig feest of festival achter hun naam staan, zoals het Pieperfestival, NOPPOP, Dancing Bruins en is nog láng niet waar ze moeten zijn, want jouw feestje is nog niet geweest. Zullen we vast boeken?

Full House Coverband bestaat uit:
Vocals: Marieke Rood
Guitar en vocals: René Leijten
Guitar: Sander van Andel
Bass: Stan Maas
Drums: Paul den Engelsen
Keys: Nienke de Waal

Kom in de stemming

Full House Coverband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Full House Coverband bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Full House Coverband, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Full House Coverband in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Full House Coverband boeken

Wilt u Full House Coverband boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Full House Coverband wilt inhuren.

Full House Coverband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!