Gerard Alderliefste boeken?

Gerard-Alderliefste-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Gerard Alderliefste boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gerard Alderliefste

Gerard Alderliefste is naast verslavingsarts vooral muzikant.
Als gitarist, pianist en zanger speelt hij meer dan 20 jaar in de driemansband Alderliefste waarna diverse andere projecten het licht zien. In 2016 doet hij een theater tournee in duet met Cor Bakker : En route. Reprises zijn gaande. Zijn eerste one-man show in de theaters volgt en draait 2 ½ jaar: “Dubbel Leven:” een enthousiast ontvangen programma over levenskeuzes, muziek en verslaving.

Boekingen Gerard Alderliefste

Gerard treedt solo op, met violiste of in zijn achtmans formatie, genaamd Gerard Alderliefste & Friends: hun theaterprogramma Une Belle Histoire is één Frans feest met een mooi verhaal en alle grote hits uit de jaren ’70. Deze tour draait al vanaf seizoen 2019 en er staan 30 shows gepland in seizoen 23-24. Ook in 2019 publiceert Gerard zijn eerste boekje: “Mijn avonturen met Ramses Shaffy” over zijn vijf jarige samenwerking met dit icoon. Het gelijknamige theaterprogramma draait ook sinds 2021 en brengt 15 concerten in 23-24. In 2021 verschijnt Gerard’s solo CD “Vivre – Mijn Franse favorieten.” Met medewerking van o.a. Cor Bakker en het Dutch String Collective.

Kom in de stemming

Gerard Alderliefste boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gerard Alderliefste bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gerard Alderliefste, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gerard Alderliefste in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gerard Alderliefste boeken

Wilt u Gerard Alderliefste boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gerard Alderliefste wilt inhuren.

Gerard Alderliefste boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!