Gert Ekkelboom boeken?

gert ekkelboom boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 75 personen

Gert Ekkelboom boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gert Ekkelboom

Zoals het spreekwoord zegt; de appel valt niet ver van de boom, is het in dit geval: De ekkel valt niet ver van de boom! Gert Ekkelboom Jr., beroepsmuzikant, geboren op 20 februari 1967, is opgegroeid in een gezin waar de muziek centraal in de opvoeding stond.

Gert Ekkelboom Sr. was beroepsmuzikant die samen met z'n broer Jaap in het bekende Enschedese dansorkest "Sand und Klang" speelde. Helaas is Gert Sr. op 20 augustus 2004 op 75-jarige leeftijd overleden. Gert Ekkelboom Sr. en Jaap Ekkelboom hebben diverse nummers geschreven, waarvan enkele met goud werden bekroond, o.a. "De Karavaan" en de legendarische Carnavalskraker, "Moar wie holt van mekaar".

Na te zijn begonnen met Trompet spelen bij de harmonie Wilhelmina te Glanerbrug en jarenlang bij Pa en (oom) Jaap in hun professionele opnamestudio te hebben gezworven, moest Gert in militaire dienst waar hij hele dagen trompet speelde in het Artillerie Trompetterkorps. Na zijn diensttijd in diverse blaaskapellen te hebben gespeeld kwam Gert bij het Dans- en Amusementsorkest "Blue Sky" waarin hij tot april 2000 in speelde.

Ekkelboom Music

Het bloed kroop waar het niet gaan kon en zo werd in 1994 gestart met een eigen opname-studio "Ekkelboom Music". In 1995 werd gestart met de "Gert Ekkelboom One Man Band" en het duo "Gert & Ine".

Met de optredens van "Blue Sky", de "One Man Band", en het "Duo Gert & Ine" werd veel ervaring opgedaan. Deze ervaring, gecombineerd met het gebruik van professionele instrumenten en geluidsapparatuur, staan garant voor een goed stuk muziek op uw feest voor u en uw gasten.

Ekkelboom Music is dus inzetbaar als "OneManBand" op kleine feestjes van enkele tientallen gasten, oplopend van Duo of Trio op feesten tot ca. 750 gasten!

Boekingen Gert Ekkelboom

Het Repertoire wordt afgestemd op uw gasten, variërend van Schlagers, walsen, tango en veleta voor uw oudere gasten, tot muziek van K3 en Kabouter Plop voor de allerkleinsten en alles wat hier tussenin zit, dus kortom, voor elke generatie wat wils!

Gert verzorgt van achtergrondmuziek op uw receptie tot een knallend feest met fijne dansmuziek op ieder gewenst geluidsniveau.

Kom in de stemming

Gert Ekkelboom boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gert Ekkelboom bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gert Ekkelboom, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gert Ekkelboom in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gert Ekkelboom boeken

Wilt u Gert Ekkelboom boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gert Ekkelboom wilt inhuren.

Gert Ekkelboom boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!