Dennis Davidson boeken?

Goochelaar-Dennis-Davidson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dennis Davidson boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dennis Davidson

Dennis is een jonge, getalenteerde en charmante goochelaar. Al sinds zijn 14e sleept hij de ene na de andere vakprijs in de goochelkunst binnen. Zo heeft hij dan ook een keer goud gewonnen tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap Goochelen. Bovendien heeft hij brons gewonnen tijdens net Nederlands Kampioenschappen Straatgoochelen. Dit wordt onder de goochelaars gezien als de moeilijkste vorm van goochelen. Als je daarin een onderscheiding krijgt, weet je dat het goed zit met je magic skills!

100 shows in Dubai

Dennis had de grote eer om meer dan 100 shows in Dubai te geven. Hier trad hij een maand lang op met vier Engelstalige shows per dag. Dit resulteerde in meer dan 20.000 bezoekers gedurende deze periode! Wereldartiest OMI, bekend van het nummer Cheerleader, kwam hierachter en vroeg of Dennis kon optreden bij zijn diner in Dubai. Zelfs de wereldartiesten weten Dennis dus te vinden!

Naar Afghanistan uitgezonden

In 2017 werd Dennis door Ministerie van Defensie naar Afghanistan uitgezonden, om daar op te treden met tafelgoochelen en een podiumact voor de gelegerde troepen. Deze uitdaging heeft Dennis uiteraard met beide handen aangepakt. Met dit bijzonder eervolle optreden mag Dennis zich rekenen tot een select gezelschap van maar 3 goochelaars die ooit zijn uitgezonden voor de gelegerde troepen in oorlogsgebieden. Wat Dennis zo uniek maakt, is dat hij nét dat die bruggetjes maakt dat mensen nog lang over zijn magic zullen nadenken en napraten.

Maatwerk

Heeft u een event, congres of anders soort bijeenkomst en bent u op zoek naar iets speciaals dat nog niemand heeft gezien, dan bent u bij goochelaar Dennis op de juiste plek. Deze leuke magische entertainer denkt graag met u mee als het om custom made programma’s gaat! Samen met u kijkt goochelaar Dennis wat het beste bij u bedrijf, thema of doelstelling past. Of het nu gaat om een aangepaste act, een productpresentatie, het presenteren van uw bedrijf op een beurs of een andere wens die u heeft? Bij deze goochelaar is alles mogelijk om aan te passen om uw bijeenkomst of uw bedrijf net dat beetje extra te geven.

Leer goochelen met Google

Er is een nieuwe tech-innovatie, nog nooit eerder getoond. Vanaf vandaag kan je leren goochelen van Dennis Davidson, want hij zit verstopt in je Google Assistant. En jij kan er ook bij!

Door de lockdown zijn zijn optredens afgezegd, maar Dennis Oosterwold (24) zit zeker niet stil. Vorige week kregen hij en zijn buurvrouw Mariëtte Edel (26) een geniaal idee. Sindsdien hebben ze zich dagenlang opgesloten en zijn aan één stuk aan het werk geweest, soms wel tot 3 uur ’s nachts! En het resultaat mag er zijn. Zij zijn de eersten ter wereld die dit voor elkaar hebben gekregen. Binnen je Google Assistant zit nu een verborgen menu. Je kan erbij via je Google Home en elke Android telefoon. Gebruik het magische wachtwoord “Hey Google, praat met goochelaar Dennis” en laat het betoveren beginnen. Voor je het weet kan je een pen laten zweven!

Boekingen Dennis Davidson

Je leermeester is niemand minder dan Dennis Davidson, één van de beste goochelaars van ons land. In 2012 was hij al Nederlands Jeugdkampioen en sindsdien is het ook zijn professie. Zo trad hij alleen in Dubai (Azië) al meer dan 100 keer op en werd hij uitgezonden naar Afghanistan. Hier mocht hij namens het Ministerie van Defensie de Nederlandse troepen entertainen.

De trucs zijn voor jong en oud, iedereen kan het proberen. Misschien ontdek je hiermee wel je verborgen talent! Wie ga jij als eerst betoveren?

Kom in de stemming

Dennis Davidson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dennis Davidson bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dennis Davidson, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dennis Davidson in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dennis Davidson boeken

Wilt u Dennis Davidson boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dennis Davidson wilt inhuren.

Dennis Davidson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!