Goochelaar Stan boeken?

Goochelaar-Stan-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Goochelaar Stan boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Goochelaar Stan

Goochelaar Stan, in de zomer van 1980 geboren als Stan Broeders in het gezellige Brabantse dorp Dongen. En ja, ook bij hem begint de fascinatie voor goochelen met het krijgen van een goocheldoos met Sinterklaas. De trucs beginnen klein maar de aanpak is groots.

Dat in de spotlights staan op familiefeestjes en bij optredens op school bevalt hem wel. Maar ook als er geen aankondiging is, pakt hij zijn moment. Altijd bezig met grapjes, gekke stemmetjes, moppen vertellen en imitaties... alles om andere aan het lachen te maken.

Als Stan een jaar of 16 is, krijgt hij een goochel stok kaarten van zijn buurman. Daarmee heeft hij heel wat mensen vermaakt en slapeloze nachten bezorgd. Zijn interesse voor close-up magic is gewekt. Mensen staan er met hun neus bovenop en hebben geen idee wat er gebeurt. We zijn nu 20 jaar, honderden trucs, vele elastiekjes en rode sponsballen verder. Al meer dan 10 jaar treedt hij op, niet op een podium maar gewoon als gast tussen de mensen.

Boekingen Goochelaar Stan

En als Stan niet aan het optreden is, vind je hem veelal in de sportschool (crossfit), op een veldje waar hij met zijn zoontjes een balletje trapt, achter in de tuin bij de open haard met vrouwlief of achter de piano bij Feestband BAM!

Kom in de stemming

Goochelaar Stan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Goochelaar Stan bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Goochelaar Stan, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Goochelaar Stan in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Goochelaar Stan boeken

Wilt u Goochelaar Stan boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Goochelaar Stan wilt inhuren.

Goochelaar Stan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!