Angels Inc. boeken?

angels inc boeken
icon-clock

Tijdsduur

15 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Angels Inc boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Angels Inc.

Vijf frisse, sterke en mooie vrouwen met geweldige chemie. Elk optreden is sexy, opmerkelijk en spannend. Krankzinnige illusies worden afgewisseld met strakke choreografieën die het publiek gek maken. Neem contact op voor een magische voorstelling volgens uw wensen.

Boekingen Angels Inc.

In 2011 besloot Sittah Koene om een nieuwe groep op te richten zonder zichzelf, "The Angels". Deze 5 meiden waren succesvol en traden op in Monaco, Parijs "plus grand Cabaret du Monde" Cina, Duitsland et cetera. Na dit succes creëerde ze "The Devils", een show met 5 sterke mannen. Nu heeft ze haar beste product ooit gemaakt. De heropleving van "Angels Inc.". Vijf frisse, sterke en mooie vrouwen met geweldige chemie. Elk optreden is sexy en opmerkelijk spannend. Krankzinnige illusies worden afgewisseld met strakke choreografieën die het publiek helemaal gek maken. Neem contact op voor een magische voorstelling volgens uw wensen.

Kom in de stemming

Angels Inc. boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Angels Inc bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Angels Inc, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Angels Inc in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Angels Inc boeken

Wilt u Angels Inc boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Angels Inc wilt inhuren.

Angels Inc boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!