Gospelkoor Amazing Vocals boeken?

gospelkoor amazing vocals boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Gospelkoor Amazing Vocals boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gospelkoor Amazing Vocals

Gospelkoor Amazing Vocals zingen bekende gospel en negro spirituals, maar ook musicalsuccessen, soulhits, moderne popsongs en traditionals.

Een groep mensen die "slechts" hun Surinaamse afkomst en hun grote liefde voor z ang gemeen hadden, zorgde voor het unieke gezelschap van Gospelkoor Amazing Vocals. Enkel bij gelegenheid kwamen ze bij elkaar, oefenden dan voor een bepaald evenement om elkaar vervolgens weken of soms wel maanden niet te zien. Het klikte echter zo goed, niet alleen qua stemmen, maar ook qua karakters, dat het besluit al gauw genomen was om dit tot een vast koor te vormen. Amazing Vocals (voormalig Ressurection Singers) was een feit.

Boekingen Gospelkoor Amazing Vocals

De leden van het koor hebben reeds vele optredens op hun naam staan en heeft hierdoor veel ervaring. Optredens in de Henny Huisman Surprise show, bij de Toppers, bij Paul de Leeuw voor Stef Bos, Gerard Joling, Marco Borsato, Idols, Celine Dion, Mariah Carey, 3FM Awards, Di-Rect en bij het afscheidsoptreden voor Salomon Burke door De Dijk in Paradiso. Ook heel wat concerten, bedrijfs- en particuliere feesten passeerden de revue. Amazing Vocals is niet zomaar een (blackgospel) koor dus. Een koor dat kwalitatief hoog zangwerk brengt in een prettige ontspannen groepssfeer.

Door hun uitstraling, swing en repertoirekeuze werkt een optreden altijd aanstekelijk op het publiek. U kunt met Gospelkoor Amazing Vocals gewoonweg niet stil bij blijven staan!

Kom in de stemming

Gospelkoor Amazing Vocals boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gospelkoor Amazing Vocals bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gospelkoor Amazing Vocals, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gospelkoor Amazing Vocals in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gospelkoor Amazing Vocals boeken

Wilt u Gospelkoor Amazing Vocals boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gospelkoor Amazing Vocals wilt inhuren.

Gospelkoor Amazing Vocals boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!