ZO! Gospel Choir boeken?

zo-gospel-choir-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

ZO! Gospel Choir boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie ZO! Gospel Choir

Het ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het neusje van de zalm van het in Amsterdam Zuidoost rijkelijk aanwezige zangtalent. Dit multi-etnische koor staat onder leiding van de “Dutch Queen of Gospel” Berget Lewis en Shirma Rouse a.k.a. Dr. Voice. De muzikale begeleiding van het koor is in handen de formatie The Dillon Lewis Project. Het repertoire van het koor varieert van krachtige opzwepende Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers.
Begin 2011 werd het koor uitgeroepen tot winnaar van het programma Korenslag. Het ZO! Gospel Choir wist door haar eigentijdse en bovenal eigenzinnige performance diepe indruk te maken op zowel de vakjury als op televisiekijkend Nederland.

Boekingen ZO! Gospel Choir

Het koor brengt swingende muziek vanuit een geheel nieuw perspectief. Dit feit is niet onopgemerkt gebleven. Het ZO! Gospel Choir heeft in haar korte bestaan al mogen samenwerken met gerenommeerde namen als mezzosopraan Tania Kross, Angela Groothuizen, Jamai, Rene Froger, DJ Roog , Anita Doth, Sabrina Starke , Candy Dulfer, Petra Berger, Do, La the Voices, Edsilia Rombley, Pearl Josefzoon , het Cor Bakker Orkest en de Edwin Evers band. Ook schitterde het koor tijdens het “Pink Ribbon Award Gala” in een collaboratie met musical ster Jamai, traden zij op tijdens de live uitzending van het “Sta op tegen kanker Gala”, waren zij te zien in het televisieprogramma “Villa Achterwerk”, stonden zij in het live op televisie uitgezonden openingsprogramma van de Uitmarkt 2011, waren ze te gast in “Life4You” en verzorgden zij gezongen geluidsfragmenten in de Top2000 gepresenteerd door Mathijs van Nieuwkerk. Daarnaast waren ze ook te bewonderen tijdens het Goois Jazz Festival, Dance Valley, de Miljonairsfair, de Dag van de Publieke Omroep, Kerstfeest op de Dam, Your Face Sounds Familiar en Beatrix Bedankt. Voor het populaire televisieprogramma The Voice, X-Factor en The Voice Kids hebben zij de backings verzorgt voor de kandidaten in de live shows.

Kortom een koor van wereldformaat van eigen bodem!

Kom in de stemming

ZO! Gospel Choir boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen ZO! Gospel Choir bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met ZO! Gospel Choir, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u ZO! Gospel Choir in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

ZO! Gospel Choir boeken

Wilt u ZO! Gospel Choir boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u ZO! Gospel Choir wilt inhuren.

ZO! Gospel Choir boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!