Gosse Vale boeken

Gosse-Vale-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. techniek

Gosse Vale boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Gosse Vale

Zoekt u een professionele pianist? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Gosse (1989) verzorgt al circa 15 jaar bij diverse gelegenheden- waaronder jubilea, bruiloften, cafe's en restaurants- de pianomuziek. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Gosse wordt ook wel 'Pianoman' genoemd en daarnaast staat hij bekend als 'Mr. Pianissimo' en 'Piano Reeves'.

Voor iedere gelegenheid

Optredens zijn te boeken voor iedere gelegenheid: verjaardag, ceremonie, personeelsfeest, trouwerij, receptie, jubileum, diner, en nog veel meer! Overleg is wenselijk zodat hij zijn uitgebreide repertoire kan uitbreiden en/of afstemmen op de gelegenheid. Indien u naast een pianist ook een zangeres, dj of gehele band wenst is dit ook mogelijk. Gosse speelt in de stijlen Pop, Soul, R&B, en Funk en daarnaast neemt hij af en toe een uitstapje naar stijlen als Bossa-Nova, Latin, Jazz, Licht-Klassiek en Hip-Hop. Hij is geïnspireerd door artiesten, zoals Stevie Wonder en Michael Jackson, die thema's als positiviteit, liefde en verbondenheid duidelijk naar voren laten komen in hun werk. Het is voor hem dus zowel een eer als een missie om bij iedere gelegenheid een zo groot mogelijke bijdrage te mogen leveren in het 'samen' neerzetten van de optimale sfeer.

Boekingen Gosse Vale

De geluidsinstallatie wordt standaard door ons verzorgd en ook het transporteren van een akoestische piano of vleugel behoort tot de mogelijkheden. Hij is ook te boeken met (of zonder) zijn ombouw (shell) vleugel in combinatie met zijn professionele synthesizer, waar geweldig klinkende piano geluiden uitkomen! Hopelijk tot ziens en horens!

Gosse Vale boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Gosse Vale bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Gosse Vale, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Gosse Vale in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Gosse Vale boeken

Wilt u Gosse Vale boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Gosse Vale wilt inhuren.

Gosse Vale boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!