Piano Royale boeken?

Piano-Royale-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Piano Royale boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Piano Royale

Natuurlijk ken je het fenomeen Pianobar, waarbij je een verzoekje bij de pianist kan doen. “Been there, done that…?”

Maak kennis met 2 echte hotshots uit de Nederlandse showbizz. Johnny (toetsen en zang) en Benjamin (sax en zang) hebben beiden een absolute X-factor. Ze delen een rijke geschiedenis bij diverse bekende pianoshows, en brengen al die ervaring samen in Piano Royale. Wat mag je verwachten?

Oneindig repertoire

Naast een oneindig repertoire en een enorme dosis feelgood energy beschikken de mannen over jaloersmakende muzikaliteit. Een show van Piano Royale is een belevenis. Met veel humor en interactie komt een lawine van bekende songs in een hoog tempo over je heen. Laat alle schroom van je af vallen en kom naar de grote vleugel van Johnny. Schrijf met een krijtje jouw favoriete liedjes op de vleugel en in no-time sta jij op de dansvloer mee te zingen met jouw eigen verzoekje!

Johnny Corsie

Als vast gezicht van o.a. Crazy Piano’s is hij een van de meest ervaren piano-entertainers van het noordelijk halfrond. Zijn energieke zang, virtuoze pianospel en een grote dosis humor zorgen ervoor dat je Johnny direct in je hart sluit. Met zo’n 200 optredens per jaar is hij een veelgevraagd artiest. In zijn eigen formatie Piano Royale is hij ‘ready to rock your socks off!’

Benjamin Kuijpers

Deze zanger & saxofonist speelde in binnen- & buitenland in iedere formatie die hij kon vinden! Rock / Soul / Disco, bring it on! Met veel plezier zingt hij de sterren van de hemel of vult hij Johnny aan met scheurende sax-solo’s. Door zijn ruime ervaring in pianoshows kan hij snel inspelen op de wensen van het publiek en speelt hij jouw favorieten misschien wel mooier dan het origineel..!

Uitbreidbaar met extra muzikanten

Wil je nog meer? Piano Royale is desgewenst uit te breiden met een swingende drummer of een te gekke zangeres!

Piano Royale…. Heb je ze eenmaal gezien, dan vergeet je ze nooit meer!

Piano Royale boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Piano Royale bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Piano Royale, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Piano Royale in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Piano Royale boeken

Wilt u Piano Royale boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Piano Royale wilt inhuren.

Piano Royale boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!