Paula Leek boeken?

Paula-Leek-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Paula Leek boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Paula Leek

Paula Leek is een veelzijdige zangeres/pianiste. Al vanaf jaar 9e jaar was het duidelijk dat ze de muziek in ging. Toen Paula een jaar of 17 oud was leek het haar leuk leek om naar England toe te gaan om daar in een meiden groep te stappen. Met nog 2 blonde meiden werden ze de Wildflowers, Lizzy (afkomstig uit England) speelde Cello en zong, Sam ( afkomstig uit England) speelde gitaar en zong ze.

Verliefd op een piano

In de tussen tijd is ze verliefd geworden op een piano en heeft zichzelf heb leren spelen. Daarna is ze voor een paar maanden terug gegaan naar Nederland en op haar 18de vertrok ze voor ander halve maand naar Londen, daar heeft ze veel optredens gedaan met de groep en gerepeteerd tot ze erbij neer vielen.

Boekingen Paula Leek

Ook heeft ze een dag in de studio geschreven met Sasha Scarbeck die o.a "You're Beautiful" heeft geschreven voor James Blunt. Als klap op de vuurpijl bleek dat 2 nummers die ze hadden opgenomen waren geschreven door Gary Barlow, Take That. Zij moesten eind Oktober spelen in Belfast in een Arena waar 16.000 man in kon en zij hadden de eer om alle 3 de avonden in het voorprogramma te mogen staan. Eveneens stond na ons Sophie Ellis Baxtor in het voorprogramma.

The Voice of Holland

Terug gekomen in Nederland heeft Paula Leek auditie gedaan voor het Conservatorium in Amsterdam waar ze is aangenomen, 4 jaar heeft ze daar gestudeerd en haar eind examen opdracht goed afgesloten. Ook heeft Paula de soundtrack ingezongen voor het kinderprogramma Puppy Patrol en is ze ook te zien in de clip op Nickelodeon. In 2010 heeft Paula mee gedaan aan de talentenshow The Voice of Holland.

Veelzijdige artiest op vele gelegenheden

Op het moment treed ze nog altijd alleen op, tijdens huwelijksceremonies, feestavonden, verjaardagen, doopvieringen, kraamfeesten, in restaurants en word ik gevraagd voor studio werk voor DJ's radio (bv VHU Europe) en reclames. Verder speelt ze ook vaker mee met enkele pianoshows.

Verzoekjes indienen kan bij Paula altijd, door de jaren heen is haar repertoire flink uitgebreid.

Kom in de stemming

Paula Leek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Paula Leek bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Paula Leek, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Paula Leek in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Paula Leek boeken

Wilt u Paula Leek boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Paula Leek wilt inhuren.

Paula Leek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!