Hanka Venselaar boeken?

hanka venselaar boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Hanka Venselaar boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Hanka Venselaar

Hanka Venselaar is al vanaf 1997 actief tijdens turnwedstrijden. In 2006 is vanuit deze hobby de interesse ontstaan om verder te gaan als paaldanseres. Geen erotische, maar acrobatische paaldans.

Dat zij niet onverdienstelijk gedaan heeft blijkt uit het feit dat ze tweemaal kampioen van de Benelux en één keer Europees kampioen is geworden. Tegenwoordig geeft ze optredens en workshops paaldansen en daarnaast is zij actief met luchtacrobatiek. Deze act met doeken heet officieel "Aerial Silk".

Een acrobatische act met spins om de paal, kracht en lenigheidshoudingen. Een hoge amusementswaarde door de combinatie van muziek, kleding en acrobatiek. Een bijzondere act die zeer geschikt is voor alle denkbare gelegenheden. Zelfs in een discotheek zou deze act niet misstaan.

Boekingen Hanka Venselaar

Deze act die officieel "Aerial Silk" genoemd wordt is een pure circusact die ook wel bekend is van Hollands Got Talent of van Cirque du Soleil. Hanka Venselaar laat klimmend en rollend in twee hangende doeken hoog boven de grond diverse lenigheidsoefeningen zien. Een zeer bijzondere act voor een opening van een bedrijf of als men iets speciaals wil laten zien.

Kom in de stemming

Hanka Venselaar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Hanka Venselaar bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Hanka Venselaar, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Hanka Venselaar in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hanka Venselaar boeken

Wilt u Hanka Venselaar boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Hanka Venselaar wilt inhuren.

Hanka Venselaar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!