Hans Schot boeken?

hans schot boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Hans Schot boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Hans Schot

Hans Schot is een door de wol geverfde zanger / multi-instrumentalist die al vele jaren door het hele land optreedt alleen of met diverse formaties. Zo had hij al op 16 jarige leeftijd een bescheiden hitje met zijn allereerste nederpopbandje "Tussen Haakjes" en speelde hij al begin 20 bij één van de meest gevraagde professionele begeleidingsorkesten van Nederland; Bluesette.

Hans Schot op jouw evenement

Hij speelde in de Eftelingband, toerde met Tineke Schouten, trad op met zo'n beetje alle bekende zangers en zangeressen uit de jaren 90. Marco Borsato, Rob de Nijs, René Froger, Lee Towers en nog vele anderen heeft hij begeleid. Daarnaast was hij vijf jaar lang Hans de frontman van "De Heeren Van Het Goede Leven" een akoestisch mobiel muziekgezelschap. Ruim 4 jaar geleden besloot Hans solo te gaan en verbaast sindsdien vriend en vijand met zijn één-Hans-band! Alles live (geen begeleidingsbanden), alles tegelijk (handen, voeten, mond) en met een uiterst herkenbaar repertoire met voor elk wat wils.

Hans Schot boeken

Een optreden van de één-hans-band is eerlijk, up-close and personal en in stijl. Als achtergrond voor uw receptie om uw gasten muzikaal te verwelkomen. Op de voorgrond bij uw feest of gezellig tussen de tafels bij uw diner, voor bij de borrel, leuk op uw bedrijfsfeest, barbecues, jubilea, seminars,.. alles is mogelijk en af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Eersteklas geluidsapparatuur en altijd een goed humeur.

Kom in de stemming

Hans Schot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Hans Schot bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Hans Schot, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Hans Schot in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hans Schot boeken

Wilt u Hans Schot boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Hans Schot wilt inhuren.

Hans Schot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!