Ramon Kailani boeken?

ramon kailani boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ramon Kailani boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ramon Kailani

Ramón Kailani heeft internationale bekendheid in de muziekwereld als solo artiest. Daarnaast werkt hij samen met grote artiesten uit de flamenco wereld zoals Lole Montoya (bekend van het duo Lole y Manuel). Tevens heeft hij muziek geproduceerd in verschillende genres voor andere grote artiesten en in ontelbare theaters en podia over de hele wereld gespeeld. Specialisatie: flamenco, jazz, Joodse-, Arabische- en popmuziek.

Boekingen Ramon Kailani

Hij heeft gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam en in Spanje met de beste flamenco artiesten. Hij is muzikaal en sociaal opgenomen in de iconische flamenco familie Montoya uit Sevilla waar hij de ademhaling van generaties flamenco artiesten zoals Antonia La Negra, Lole Montoya, Carmelilla Montoya en Alba Molina, heeft meegekregen. Zowel op artistiek en historisch als op sociaal vlak.

Ramón speelt sinds zijn 15e jaar op grote podia en festivals zoals Lowlands, Roskilde, Sziget, Paradiso, Carre, Stadschouwburgen, Lyceum theater in Barcelona, theater Lope de Vega in Sevilla en nog veel meer. Ook is hij regelmatig te gast bij tv en radio programma's.

Kom in de stemming

Ramon Kailani boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ramon Kailani bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ramon Kailani, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ramon Kailani in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ramon Kailani boeken

Wilt u Ramon Kailani boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ramon Kailani wilt inhuren.

Ramon Kailani boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!