William Smulders boeken?

william smulders boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

William Smulders boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

William Smulders (11 mei 1972, Nijmegen) is een Nederlandse zanger, gitarist en componist.

William speelt solo, duo of samen met zijn band. Zijn genre: bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock ’n roll klassiekers. Ook speelt hij lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek. Zijn repertoire is voornamelijk Engelstalig, hoewel hij ook Nederlandse nummers schreef, zoals ‘Zij is van mij’. De laatste jaren legt William zich steeds meer toe op het schrijven en spelen van eigen nummers.

Biografie William Smulders

William Smulders is autodidact. Toen hij 6 jaar was, kreeg hij een cassettebandje met jaren ’50 muziek. De muziek greep hem zo dat hij daarna nog maar één ding wilde: gitaar spelen. Uren bracht hij door met luisteren, naspelen en weer terugspoelen. De schuur werd omgebouwd tot studio en op zijn 13e trad hij voor het eerst op voor publiek. Vele optredens volgden in jongerencentra, muziekcafés, festivals en poppodia.

In de daarop volgende jaren ontmoet William steeds meer muzikanten waarmee hij repeteert en optreedt. Tijdens een van zijn optredens wordt hij benaderd door een medewerker van de Nederlandse zorginstelling Pluryn. Dat leidt ertoe dat William naast rasartiest inmiddels al 20 jaar muziekdocent is voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook runt hij een eigen gitaarpraktijk waarin hij les geeft aan beginnende tot gevorderde gitaristen.

Internationale Successen van William Smulders

Om inspiratie op te doen, reist William in de loop der jaren regelmatig af naar Memphis, Nashville en New Orleans. In 2002 speelt hij in het café van BB-king: B.B. King Blues Club & Grill. Ook treedt hij een aantal malen op met Wanda Jackson. In 2009 neemt William samen met haar twee duetten op: “Let’s Have A Party’” en “Funnel Of Love”. Deze verschijnen op zijn cd-single “Whiskey Song”. In 2010 treedt William op met Chris Montez. In 2011 volgt zijn tweede cd waarop twee nummers staan die hij opneemt met Linda Gail Lewis, de zus van Jerry Lee Lewis.

Hoogtepunten van William Smulders

William Smulders stond eerder op het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten, Top 2000 in Arnhem, Jazz in Duketown in Den Bosch, Geldredome in Arnhem, Paradiso Amsterdam en Roll ‘n’ Roll Street op Terschelling. In 2016 speelde William op de middenstip bij PSV die zojuist landskampioen was geworden. Ook was William te horen en te zien op radio en tv: radioprogramma Cappuccino, Giel Beelen, Radio en TV Gelderland, Radio 5, Radio.nl, de Tros Sterren Top 20, Radio 5, Tineke de Nooij, Omroep Max, Afsluiting 5 dagen 4 daagse programma Nijmegen op SBS6 Tv. Daarnaast componeerde hij de leader van een tv-programma van TV Gelderland.

Kom in de stemming

William Smulders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen William Smulders bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met William Smulders, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u William Smulders in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

William Smulders boeken

Wilt u William Smulders boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u William Smulders wilt inhuren.

William Smulders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!