Ryan Ricks boeken?

Ryan-Ricks-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ryan Ricks boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ryan Ricks

Ryan Ricks is de verrassing van dit moment en verovert met zijn trompet de hitlijsten in België. Hij is al enkele weken terug te vinden op de hoogste positie in de Vlaamse album charts. Ryan Ricks speelt al sinds zijn jeugd met hart en ziel trompet. Hij heeft opgetreden met legendes als Michael Bolton, Steve Lukather, Candy Dulfer en Basement Jaxx.

Nummer 1 positie in de Vlaamse hitlijsten

Het debuutalbum van Ryan Ricks werd in 2011 opgenomen en kwam begin januari 2012, begeleid door de single Golden Brown, in België uit. Terwijl de trompettist zelf op tournee was door Azië, nam het album vrijwel direct na de release een enorme vlucht in de Vlaamse hitlijsten, met een nummer 1 positie als resultaat. "Met dit specifieke project zijn we van eerste ideeën tot de daadwerkelijke release ongeveer een jaar bezig geweest. Natuurlijk hoop je dat mensen een album waar je zelf hard aan gewerkt hebt en enorm vol van bent ook mooi gaan vinden. Maar dat is doorgaans een veel langer proces, waarbij je jezelf enorm in de kijker moet spelen. Daar had ik nu niet eens de mogelijkheid toe, zo snel is het gegaan.

Boekingen Ryan Ricks

Het succes overtrof al mijn verwachtingen", aldus een trotse Ryan Ricks. In april is ook thuisland Nederland aan de beurt. "Daarnaast is er interesse uit andere Europese landen en zelfs daar buiten, zo heb ik begrepen. Dat is natuurlijk waanzinnig, maar ik wil ook niet te ver op de zaken vooruit lopen. Eerst ligt de focus op België en Nederland."

Kom in de stemming

Ryan Ricks boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ryan Ricks bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ryan Ricks, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ryan Ricks in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ryan Ricks boeken

Wilt u Ryan Ricks boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ryan Ricks wilt inhuren.

Ryan Ricks boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!