Henny Huisman boeken?

Henny-Huisman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Henny Huisman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Henny Huisman

Betreed de boeiende wereld van onvergetelijk entertainment met de onbetwiste grootheid van de Nederlandse televisie: Henny Huisman! Met een indrukwekkende track record en een charisma dat gedurende decennia de harten van mensen heeft veroverd, is Henny de ultieme presentator die uw evenement naar ongekende hoogten zal tillen. Ervaar de magie van een bijzondere gebeurtenis met Henny Huisman als de spraakmakende gastheer.

Boekingen Henny Huisman

Van sprankelende personeelsfeesten met hun eigen playbackshow tot soundmixshows. Henny brengt de sfeer mee die je verwacht en op het einde zingt hij zoals altijd ‘Met z’n Allen’ met het hele publiek wat gegarandeerd leidt tot een spectaculaire afsluiter van jouw evenement.

Meer dan 40 jaar TV ervaring

Henny heeft diverse programma's gepresenteerd, waaronder de Mini Playbackshow, Soundmixshow, Surpriseshow, 123 Show en Huize Huisman. Momenteel schittert hij in Beter Laat Dan Nooit bij SBS 6. Met talloze tv-prijzen op zijn naam maakt hij al vier decennia lang televisie, waarvan de formats wereldwijd zijn overgenomen.

Henny Huisman als presentator, host op bedrijfsfeest, festival?

Of je nu een festival, bedrijfsevenement, een jubileumfeest of een ander speciaal moment organiseert, een optreden met Henny Huisman zal zeker bijdragen aan de onvergetelijkheid van het evenement. Zijn energieke presentatie, gecombineerd met zijn jarenlange ervaring en innemende persoonlijkheid, maken hem de ideale keuze voor een boeiend en vermakelijk optreden dat nog lang in de herinnering van het publiek zal blijven hangen. Boek Henny Huisman en geef je evenement de sprankelende touch van een Nederlandse entertainmentlegende.

Kom in de stemming

Henny Huisman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Henny Huisman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Henny Huisman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Henny Huisman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Henny Huisman boeken

Wilt u Henny Huisman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Henny Huisman wilt inhuren.

Henny Huisman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!