Het Comité Orkest boeken?

het comite orkest boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Het Comité Orkest boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Het Comité Orkest

De leden van Het Comité Orkest zijn drie doorgewinterde muzikanten die de grootste hits uit de top 2000 ten gehore brengen. Maar dan wel op hún manier. De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment met humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

Het Comité Orkest maakt haar eigen arrangementen, zodat het voor kan komen dat je favoriete nummer ineens anders klinkt. Maar maakt u zich geen zorgen, de arrangementen zijn dusdanig herkenbaar dat er altijd uit volle borst meegezongen kan worden!

Boekingen Het Comité Orkest

Het Comité Orkest kan mobiel optreden en de bezetting bestaat uit: accordeon/ukelele, drum, contrabas en 3 zeer stemmige vocalen. Er wordt dan gebruik gemaakt van kleine versterking.

Ook vanaf een podium krijgen ze de zaal gemakkelijk op z'n kop. Een feest van herkenning.

Ze zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsfeest, vrijdagmiddag borrel, festival, jubileum, theater, winkelcentrum en veel meer. Zo zijn ze eigenlijk overal in te zetten.

De Top 2000 Draait Door!!!

U draait aan het rad, Het Comité Orkest speelt! Zo wordt het spel met de draaischijf gespeeld. Het publiek mag draaien en het nummer wat valt is het lied dat correspondeert met een nummer uit de lijst der lijsten. Het Comité Orkest zal vervolgens het nummer, op geheel eigen wijze, ten gehore brengen. Op en top interactie! Geniet van een avond muziek, humor, meezingers en heel veel plezier met de top 2000 ietsje anders!

Kom in de stemming

Het Comité Orkest boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Het Comité Orkest bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Het Comité Orkest, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Het Comité Orkest in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Het Comité Orkest boeken

Wilt u Het Comité Orkest boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Het Comité Orkest wilt inhuren.

Het Comité Orkest boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!