Hou van Holland LIVE boeken?

Hou-van-Holland-LIVE-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Hou van Holland LIVE boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Hou van Holland LIVE

Hou van Holland LIVE is de enige coverband die iedereen de hele avond laat meezingen op hits van Nederlandse bodem! Eindelijk de allerbeste nummers van nu en toen, gespeeld door een enthousiaste, energieke en professionele feestband. De gigantische Led Wall met alle songteksten maakt deze band uniek - dit is dan ook (naast De Toppers) het enige échte meezingfestijn in Nederland met een heuse liveband.

Boekingen Hou van Holland LIVE

Naast de bekende zanger Edwin van der Toolen (bekend van All together now, Velvet, de Toppers, Bolle Jan) speelt deze Nederlandstalige feestband met twee geweldige zangeressen en vier instrumentalisten. Daarmee weet deze bekende live-band op elk evenement de gezelligheid tot een kookpunt te brengen.De band speelt Nederlandstalige covers van Marco Borsato tot Maan, van de 3J’s en Snollebollekes tot Nick en Simon en alles wat verder tot de beste meezingers van NL behoort. Iedereen gaat luidkeels zingend naar huis, gegarandeerd!

Kom in de stemming

Hou van Holland LIVE boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Hou van Holland LIVE bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Hou van Holland LIVE , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Hou van Holland LIVE in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Hou van Holland LIVE boeken

Wilt u Hou van Holland LIVE boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Hou van Holland LIVE wilt inhuren.

Hou van Holland LIVE boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!