Huub Hangop boeken?

huub hangop boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Huub Hangop boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Huub Hangop

De carrière van de veelzijdige op 10 september 1960 te Hoeven (N.Br.) geboren zanger, entertainer, muzikant, dj, tapdanser en presentator Huub Hangop start rond 1970. In de garage van de familie Hangop met de playback band The Music Make Band. In 1973 krijgt hij zijn eerste gitaarles en in 1977 worden de nep instrumenten vervangen door echte!

Huub begint als toetsenist en zanger in 'Ora et Labora' op bruiloften- en partijen. In 1979 wordt hij bassist bij de nederpunkband 'De Kondoomz' en niet veel later leadzanger van de rock & rollband 'Herb Mews and the Mules' (waarmee hij tot 1993 optrad). Ondertussen breekt hij in 1982 door met zijn eerste single “Wij hebben thuis een wasautomaat”. Het is de bekende ex radio-dj Willem van Kooten (Joost den Draaier), tevens platenbaas, die Huub dan in zijn stal haalt.

Eerste cd-album

In datzelfde jaar komt Huub in de finale terecht van de Frank Sinatra Imitatie-wedstrijd (met in de jury Hans Vermeulen en Henny Huisman). Dus zingen kan ie dan al. Daarna volgt een stormachtige carrière met vele hitsingles. Zijn eerste cd-album verschijnt in 1993: “De Allerergste Van Huub Hangop”. Daaruit volgt komt z’n eerste hit notering met “Wat ben Je Lelijk Van Dichtbij”.

Huub wordt elk jaar populairder met veel optredens in binnen- en buitenland, op de nationale televisie en hij wordt zelfs televisiepresentator (bij Veronica’s Call-tv in 1995 en 1996). Mede dankzij radio-dj Ruud de Wild wordt in 1999 de single: “Ik Wil Ook Zo’n Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant” en kanjer van een hit. In 2006 wordt Huub advocaat, maar blijft wel gewoon platen uitbrengen, waaronder in 2007 het jubileum (mini-)album “Vijf Nieuwe Irritaties”.

Boekingen Huub Hangop

Als Huub in 2011 zijn toga aan de wilgen hangt, start hij een samenwerking met de bekendste feest-dj van Nederland, dj Maurice, en met Berk Music. Hiermee maakt hij wederom de gekste feest knallers, die je hoort op elk feest en natuurlijk met carnaval!

Kom in de stemming

Huub Hangop boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Huub Hangop bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Huub Hangop, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Huub Hangop in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Huub Hangop boeken

Wilt u Huub Hangop boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Huub Hangop wilt inhuren.

Huub Hangop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!