I Am Aisha boeken?

I-Am-Aisha-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

I Am Aisha boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie I Am Aisha

Met pompende beats en haar rauwe stem trapte ze de deur in van de Nederlandse Pop en RnB muziekwereld. “Ik ben hier om een stempel te zetten, nou gooi je handen hoog”, zingt I Am Aisha in haar lied Handen Op. Als oudste dochter van Jetty Weels, lid van de beroemde jaren ’80 popgroep, Mai Tai, krijgt ze de showbizz met de paplepel ingegoten.

Keihard aan de slag in de studio

Vanaf jongs af aan zet ze haar stappen zonder om te kijken; eerst nog als onderdeel van meidengroep LaliQ en later gemanaged door Donavon Nelson. Snel besluit ze dat ze het heft in eigen handen wil nemen. Ze gaat als soloartiest keihard aan de slag in de studio en werkt onder andere samen met Reverse en the Opposites.

Debuut EP ‘’I Am Aisha’

Haar debuut EP ‘’I Am Aisha’’ is de eerste kennismaking met dit unieke talent. Haar teksten zijn uit het leven gegrepen en in duidelijke taal . “Step ya game up, zoveel woorden maar je zegt niks, te gek voor woorden want ik heb geen tijd voor jou,” I Am Aisha in Fokkin’ Normaal.  Ze vertaalt situaties en gevoelens van een zelfstandige, sterke vrouw zonder eromheen te draaien. Haar melodische vocals verhullen geen leugens:  “Weer een nieuwe dag in het leven, weer een neppe lach maar wat geeft het, geen cent in mijn zak, niemand weet het, zolang er maar muziek is en te eten”, zingt I Am Aisha in Masker.

6 tracks tellende EP

In 2014 volgt ze dit op met haar tweede EP: de volledig door Soulsearchin geproduceerde ‘’Hey Boy’’ EP. Deze EP wordt ingeleid door de clubbanger Je Bent Meer. De 6 tracks tellende EP bevat 3 originele tracks en 2 instrumentals.  Ze volgt haar signature sound al snel op met de single Rebel, geproduceerd door Boaz v/d Beats.

Volledig focussen op muziek maken

Haar derde EP, de GEISHA EP, is de omslag waar ze zo lang naar zocht: de Spanker-produced Zulke Dingen Doe Je  ft Dio is haar meest succesvolle uitgave met over 13 miljoen views.  Haar tweede single WTF is featuring Avalon huisartist Zefanio en Jayh Jawson en heeft een speciale 101Barz video. Door het succes van de GEISHA EP kan I Am Aisha zich volledig focussen op muziek maken.

Boekingen I Am Aisha

I Am Aisha maakte wederom indruk door haar openingsverse op de clubbanger SQUAT van Faya Lourens ft F1rstman.  Begin 2017 dropped I Am Aisha Yeke featuring Jayh Jawson. Haar zoete stem en duidelijke taal zijn een goeie combinatie voor clubbangers: ze wordt samen met Dio gerecruteerd voor Niemand heeft tijd van Lady Bee!

Kom in de stemming

I Am Aisha boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen I Am Aisha bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met I Am Aisha, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u I Am Aisha in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

I Am Aisha boeken

Wilt u I Am Aisha boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u I Am Aisha wilt inhuren.

I Am Aisha boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!