Ivanildo Kembel boeken?

Ivanildo-Kembel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ivanildo Kembel

Bij Ivanildo Kembel zat de wil om te performen al van kleins af aan in zijn bloed. Hij begon dan ook met optreden toen hij 10 jaar oud was. Vanaf dat moment is hij niet meer weg te denken uit de muziekwereld.
Met de groep ‘Treatment’ nam hij de cd ‘Why do you let me down’ op en verzorgde hij optredens in binnen- en buitenland. Zijn eerste tv-optredens waren er in het programma ‘Helden’.

Titelsong voor de Nederlandse film ‘Hitte Harara’

Met de groep ‘Nectar’ bracht hij de cd “Mooie ogen” uit, met veel optredens in grote clubs en televisiewerk voor o.a. TMF Showcase en Call tv. Ook maakte ‘Nectar’ deel uit van ‘Snoep de hond’ en ‘Dokter Droog’, die de cd ‘Je moest eens weten’ inspeelden. Daarnaast speelde Ivanildo in het succesvolle ‘Legacy’ en de all-starband ‘Food for Funk’.
Na zijn bandervaringen was het tijd voor Ivanildo om solo verder te gaan. In 2007 verzorgde hij de titelsong voor de Nederlandse film ‘Hitte Harara’ en werd hij een veelgevraagde sessiezanger.

Deelname The Voice of Holland

In het 2e seizoen van The Voice of Holland koos hij voor team Borsato en werd door Marco als ‘The Soulman’ uitgeroepen. Ook na the Voice heeft hij niet stilgezeten. Zo is hij wekelijks te zien in de Dinnershow van RTL Nederland,
21 On Air, treedt hij op door heel het land en is hij druk bezig met het afmaken van zijn eerste EP.

Boekingen Ivanildo Kembel

Als u Ivanildo Kembel boekt voor een optreden zult u vooral versteld staan van zijn enorme diversiteit. Want naast Motown Classics van bijvoorbeeld James Brown, Ray Charles, Earth Wind & Fire en Stevie Wonder zingt hij net zo makkelijk Nederlandstalig, Latin, Pop en hits van deze tijd. Van Blurred Lines tot Balada Boa en van Jan Smit tot John Mayer, werkelijk niets is te gek voor deze muzikale duizendpoot.
Met zijn enorme energie, vrolijkheid, enthousiasme, prachtige stem en unieke gave om altijd interactief met zijn publiek bezig te zijn weet hij al snel iedereen voor zich te winnen.

Ivanildo bij u in de zaak? Dan bent u in ieder geval van 1 ding verzekerd: Het is altijd feest!!

Kom in de stemming

Ivanildo Kembel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken

Wilt u Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) wilt inhuren.

Ivanildo Kembel ( The Voice of Holland) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!