Jason Waterfalls boeken?

jason waterfalls boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jason Waterfalls boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jason Waterfalls

Go, go, JASON WATER... STOP! Deze Utrechtse rockers met volvette dance hooks hebben niks te maken met TLC's hitje uit de jaren '90. Als je deze band met hun Engelse sound geïnspireerde poprock hebt gheoord of gezien, ben je die vergelijking ook snel vergeten. Deze boys klappen keihard binnen met dikke riffs, smerige synths, catchy popvocalen en een bak live-energie die je doet watertanden, handenklappen en hardopzingen tegelijkertijd. Ook 3FM heeft door dat je deze band in de gatebn moet houden: nadat JASON WATERFALLS werd uitgeroepen tot 3FM Talent, kwam de band in hoge rotatie op de zender voorbij en werd de band gepresenteerd op Noorderslag. Niet gek dat meerdere singles van de debuut EP van de band in Spotify's New Music Friday te horen waren.

Boekingen Jason Waterfalls

Met inmiddels ruime ervaring op zak als headliner voor uitverkochte zalen en als support act van de groten der aarde, gaat JASON WATERFALLS in het najaar niet alleen het land door met de Popronde, maar volgt begin 2021 ook een nieuwe clubtour.

Go, go JASONWATERFALLS! Of wacht, nee...

Hoogtepunten

 • 3FM Talent
 • Showcase ESNS
 • Uitverkochte headline shows
 • Spotify's New Music Friday
 • Support shows Panic! At The Disco & veel meer
 • Meerdere Nr. 1 posities in alternatieve lijsten

Kom in de stemming

Jason Waterfalls boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jason Waterfalls bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jason Waterfalls, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jason Waterfalls in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jason Waterfalls boeken

Wilt u Jason Waterfalls boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jason Waterfalls wilt inhuren.

Jason Waterfalls boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!