ENorm boeken?

enorm boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

ENorm boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie ENorm

ENorm werd in 2003 opgericht en bracht in datzelfde jaar haar eerste cd Real Today uit. Dit werd gevierd met een geweldig concert voor ruim 1100 fans waar ook de band Ten Sharp aan meewerkte.

Album Real Today
In mei 2005 zag de tweede cd Enonymous het levenslicht. Met twee release concerten werd de cd gedoopt. De cd presentatie werd live gedaan door Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van 3FM. De single Answers stond enkele weken in de Nederlandse top 100.

Album Enonymous
ENorm heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie als liveband opgebouwd. Op grote podia werd opgetreden met artiesten als Van Velzen, Van Dikhout, Krezip, Sting, Golden Earring, Ilse de Lange en Tower of Power. Daarnaast waren er tv-optredens (RTL4, SBS6, TV2 en RTV-Oost) en maakte de band zijn opwachting bij diverse lokale, regionale en landelijke radiozenders, waaronder de programma's van Giel Beelen, Bart Arens, Isabelle, Daniel Dekker en de shows van Coen en Sander en Gerard Ekdom.

ENorm Live bij 3FM
De band heeft recentelijk haar derde cd afgerond. Het album is geproduceerd door Holger Schwedt en gemastered door Alchemy Mastering in Londen. Barry Grint, die het album heeft gemastered, was ook de man achter What's the Story Morning Glory van Oasis, die onlangs is uitgeroepen tot BRITS 2010 Best Album of 30 Years!

De eerste single van het nieuwe album (Horizon) is in de zomer van 2010 geplugd. ENorm heeft recentelijk het eerste deel van het nieuwe album afgerond. Het gaat om de special edition Between the Acts. De voorbereidingen voor het uitbrengen van het tweede deel zijn begonnen.

Boekingen ENorm

Album Between the Acts
Op 30 juni 2012 verscheen het derde album van ENorm: Finding my Way. De band speelde het releaseconcert in poppodium Boerderij in Zoetermeer.

Album Finding my Way
In December 2012 bracht ENorm de single "Op Hoes Op An Veur Kesmis" uit. De opbrengst was voor 3FM Serious Request. In de clip maken een groot aantal bekende Twentenaren hun opwachting. De kijkcijfers op YouTube waren enorm en de band werd uitgenodigd om het nummer live in het Glazen Huis te spelen. Er volgde een interview met BNN op de nationale televisie en dj Michiel Veenstra presenteerde een uur lang in het Twents. Er werd ruim €28.000,00 gedoneerd en de single was de op één na meest aangevraagde plaat van Serious Request 2013.

Op 28 maart 2013 werd de release van de nieuwe single/dvd Zoe gevierd met een concert in het intieme Theater Concordia in Enschede. In de clip maken Johanna ter Steege en haar dochter Hanna Obbeek (bekend van o.a. Achtste Groepers huilen niet) hun opwachting. Met deze single heeft ENorm zich aan de stichting Lost a Child verbonden. Deze stichting ondersteunt ouders die een kind verliezen en helpt waar zij kan. Het nummer Zoe is het lijflied van de stichting. Naar aanleiding van de release verscheen er een uitgebreid artikel in de Telegraaf en een artikel in het Mediazine van de Media Markt. De single/dvd is bij de meeste vestigingen van Media Markt Nederland te koop.

Op Hoes Op An Veur Kesmis

In 2005 is ENorm gestart met de eigen pop-theaterproductie ‘Kerst met Ballen'. Begonnen als een grap in een lokale kroeg in 2004 werd de show in 2007 al in vier theaters opgevoerd. De shows worden zeer goed bezocht, in 2011 was Stadstheater de Bond compleet uitverkocht in 2012 zowel de Bond als het Muziekcentrum Enschede. De band is bezig met de voorbereidingen voor de shows van 2013. In 2013 staat de band met de show in vier theaters en in Oelde, Duitsland.

Kerst met Ballen by ENorm
ENorm schreef de titelsong ‘12th Man' voor de documentaire over FC Twente. Dit nummer werd zeer goed verkocht en wordt nog steeds gedraaid bij thuiswedstrijden van FC Twente.

Met het nummer German Soldier van het album Enonymous kwam de band in het nieuws omdat er een gedeelte van een toespraak van Adolf Hitler in verwerkt is. De song werd geschreven om jonge mensen te waarschuwen tegen de gevaren en gevolgen van massahysterie.

Verder werd in 2008 voor de populaire regiosoap ‘Van Jonge Leu en Oale Groond' het nummer ‘Good te Pas' geschreven en geproduceerd. Het nummer was een regionale hitsingle en werd ook landelijk goed verkocht (enkele weken een top 100 notering). Daarnaast heeft ENorm van 2006 tot 2008 het ‘ENorm Festival' georganiseerd. Het eerste jaar trok dit festival zo'n 5000 bezoekers. De editie 2007, met ENorm, Roel Van Velzen en Thomas Berge als grote publiekstrekkers, trok 10.000 bezoekers en ook de editie 2008, met o.a. Vanilla Sky en Dennis werd meer dan goed bezocht!

Kom in de stemming

ENorm boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen ENorm bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met ENorm, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u ENorm in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

ENorm boeken

Wilt u ENorm boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u ENorm wilt inhuren.

ENorm boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!