Jayboogz boeken?

Jayboogz-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jayboogz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jayboogz

Jayboogz is een jonge, getalenteerde rapper uit Amsterdam Zuid-Oost die het afgelopen jaar enorme stappen heeft gemaakt in zijn carrière. In juni 2017 heeft hij een contract getekend bij de platenlabel Avalon Music, waar hij hetzelfde jaar nog zijn debuut-EP ‘Disappear’ heeft uitgebracht. Hier staan onder andere zijn singles ‘Hoe Kan Je‘, ‘24/7‘ en ‘Friendly ft. Zefanio‘ op. Daarnaast werkt hij op zijn EP samen met artiesten als Kevin, Hef, Frsh, BKO en Giefa Sparkle.

Boekingen Jayboogz

Jayboogz bleef niet stil zitten en ging aan de slag voor zijn volgende project. Zes maanden na zijn debuut-EP ‘Disappear’ heeft Jayboogz zijn tweede EP ‘Nieuw Hoofdstuk’ gereleased. Op zijn EP ‘Nieuw Hoofdstuk’ werkt hij met artiesten als Sevn Alias, Jayh, Chivv en Eves Laurent. Ook heeft Jayboogz een verassende samenwerking met de UK-artiesten JB Scofield en Vianni op zijn single ‘Roll Thru’!

De Jayboogz wordt goed opgepakt door het publiek. Zo belanden beide EP’s in de Album Top 100 en behaald de track ‘Ready ft. Jayh’ binnen 3 dagen al meer dan 100k streams op Spotify. Een artiest met een glansrijke toekomst!

Kom in de stemming

Jayboogz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jayboogz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jayboogz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jayboogz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jayboogz boeken

Wilt u Jayboogz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jayboogz wilt inhuren.

Jayboogz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!