Jeffrey Schenk boeken?

Jeffrey-Schenk-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Jeffrey Schenk boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jeffrey Schenk

Op 24 oktober 1981, komt op een eiland aan de westkust van Canada (Vancouver Island) Jeffrey Schenk ter wereld.Vanaf zijn geboorte is Jeffrey een persoon dat in de belangstelling wil staan, en de hele dag door het huis loopt te zingen. Zijn eerste 4 jaar groeit hij op in Victoria, samen met zuster Sharon, vader Johan en moeder Tini. Nadat Jeffrey's ouders zo'n 16 jaar in Canada gewoond hebben, en oorspronkelijk nederlands zijn, kreeg zijn moeder heimwee naar het hollandse land.Op 4 jarige leeftijd vertrok Jeffrey met zijn familie terug naar Nederland om terug te keren naar de geboorteplaats van zijn moeder, het noordhollandse dorp Wormer.Op dat moment spreekt Jeffrey nog geen woord nederlands, maar dat leert snel. Jeffrey gaat naar school en binnen een paar maanden praat hij net zo goed nederlands als engels. Op 12-jarige leeftijd begint Jeffrey met een 4-jarige opleiding aan de MAVO in Zaandam.

Carriere in een stroomversnelling

Nadat hij deze 4 jaar met succes doorloopt, weet Jeffrey een ding zeker. Hij wil niet meer 5 dagen op school zitten, zodat hij meer tijd aan de muziek kan besteden. Hij besluit de opleiding voor vrachtwagenchauffeur te starten in Amsterdam, zodat hij 1x per week naar school moet, en 4 dagen werken. Dit bevalt hem wel. Zo kan hij 's avonds en in de weekeinde bezig zijn met zijn hobby zingen. In de weekenden reist Jeffrey met zijn vader en moeder heel nederland door om aan talentenjachten mee te doen. Jeffrey wint ze bijna allemaal en dat geeft hem doorzettingsvermogen om door te gaan. Op een verjaardagsfeest van een buurjongen van Jeffrey is het balletje goed gaan rollen. Een lokale Amsterdamse zanger die op dat feest optrad had Jeffrey wel eens gehoord en vroeg of hij ook niet 2 nummertjes wilden zingen. Jeffrey zei gelijk ja. Vanaf dat moment is Jeffrey's carriere in een stroomversnelling gegaan.Er volgden tijden van veel gastoptredens en af en toe ook een eigen optreden.

Talentenjachten had hij voorgoed naast zich neergelegd

De talentenjachten had Jeffrey voorgoed naast zich neergelegd. Het talentenjachten-circuit is een zeer goede leerschool. Je leert er met publiek omgaan en dat is heel erg belangrijk, aldus Jeffrey.Het werd drukker en drukker en Jeffrey besluit om nu echt alles te richten op de muziek. Samen met zijn vader en moeder die hem door dik en dun steunen reizen ze heel nederland door om op te treden. Zijn vader verzorgt namelijk vanaf de start van Jeffrey's carriere het geluid.

Spetterende avond

In 2000 komt zijn zangleraar en muzikale begeleider John Meijer op het idee om een liedje te schrijven en te componeren. John Meijer is geen onbekende in het artiestenvak.Zo is hij de bandleider van de begeleidingsband "Next One", die diverse volendamse toppers, zoals Piet Veerman, George Baker en Jan Smit begeleid. De single wordt opgenomen en in 2001 organiseert Jeffrey zelf een heuse CD-presentatie in zijn eigen dorp Wormer. Met optredens van Sandy Kandau (ex-frogette) en Jop ("De Bus"), wordt het een spetterende avond.

Boekingen Jeffrey Schenk

Na die tijd volgen er nog veel meer leuke dingen. In november 2001 reist Jeffrey samen met Gerard Joling en Karin Bloemen naar Curacao, i.v.m. een concert op Mambo-beach. Dat blijft een te gekke belevenis en ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, aldus Jeffrey.Ook andere bijzondere optredens, zoals optreden tijdens het slotevenement van de Floriade 2002. Halverwege 2002 kwam er weer een nieuwe uitdaging op z'n pad. Sinds Augustus 2002 is Jeffrey een van de vaste artiesten bij Cafe "Bolle Jan" in Amsterdam. Cafe "Bolle Jan" kreeg uiteraard veel bekendheid door het bekende duo Jan en Mien Froger. In dit cafe is veel later de carriere gestart van Rene Froger.

Kom in de stemming

Jeffrey Schenk boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jeffrey Schenk bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jeffrey Schenk , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jeffrey Schenk in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jeffrey Schenk boeken

Wilt u Jeffrey Schenk boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jeffrey Schenk wilt inhuren.

Jeffrey Schenk boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!