Jersey boeken?

jersey boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Jersey boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jersey

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een goed feest waarover nog lang nagepraat wordt. In het menu vind je veel informatie over wat er allemaal mogelijk is bij Jersey. Staat er iets niet precies bij wat je zoekt? “Dat kan niet” kennen wij eigenlijk niet, dus bijna alles kan geregeld worden.

Boekingen Jersey – De Sfeermakers

Jersey is een tweemansformatie bestaande uit de broers Kees en Erich van der Velden . Met ruim 25 jaar muzikale ervaring in het verzorgen van feesten en partijen, geven wij 100% feestgarantie. Wij gaan iedere uitdaging aan en zijn pas tevreden als je stralend de deur uit gaat, dat is onze verantwoordelijkheid. Geen enkele afstand in Nederland is ons te ver en staan wij zeven dagen, 24 uur per dag klaar om feesten of partijen muzikaal te omlijsten.

Kom in de stemming

Jersey boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jersey bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jersey, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jersey in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jersey boeken

Wilt u Jersey boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jersey wilt inhuren.

Jersey boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!